Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél

Szabadszobás kereső
Korfu-Sidari
Korfu, a Jón-tenger legészakibb szigete. Még a legforróbb nyári hónapokban is csodálatosan zöld sziget különösen népszerű a turisták körében. A látogatók tömegesen érkeznek ide nyaranta, hogy a homokos strandok kristálytiszta vizében fürödjenek, a tavernákban mulatozzanak és esténként a helyiekkel táncolják át az éjszakát. Az üdülőhelyek többsége halászfalvakból fejlődött ki, megőrizve azok szépségét és hangulatát. A szigetet akár egy hét alatt is könnyen bejárhatjuk.

Figyelem! Az október 11-ei turnus nem indul létszámhiány miatt.

Itt találja meg szállásainkat:
(A kurzorral a házak ikonjára mutatva megjelenik az adott apartman neve!)Itt tal á lja meg szállásainkat:(A kurzorral a házak ikonjára mutatva megjelenik az adott apartman neve!)
Leírás Képek Árak Online foglalás Fakultatív programok Fórum Segítség Ellátás Buszmenetrend GYIK

MARIELLA APARTMANHÁZ HELYETT

Fekvése:
Központ: 100 m, Strand: 50 m.

Elhelyezés:
2-3 fős klímás stúdióapartmanokban.

Megjegyzés:
Az apartmanház a nagy stranddal szemben, központi helyen található. Ápolt kert veszi körül, a szobák mind a strand felé néznek. Külön álló konyha tartozik minden stúdióhoz.

   

Fekvése:
Központ: 100 m, Strand: 100 m.
 
Elhelyezés:
2-3 fős, klímás stúdióapartmanokban, illetve 6 fős 2 légterű apartmanban (külön kisház).
 
Megjegyzés:
Jó fekvésű és felszereltségű apartman. Az apartmanház két egymás melletti épületből áll. A két épület között árnyas, lugasos pihenőhely található. Utasaink a szomszédos apartmanház nagyméretű medencéjét fogyasztás mellett vehetik igénybe. (Az erkélyajtó szúnyoghálójának használata nagyobb odafigyelést igényel, mert erős a rugója és könnyen felszalad!) WIFI csak a közös udvaron használható.
 
Klíma: 5 EUR/nap/klíma
               

NEM FOGLALHATÓ!

Fekvése:

Központ: 0 m, Strand: 100 m.

Elhelyezés:
2-3 fős klímás stúdióapartmanokban.

Megjegyzés:
Barátságos, tágas apartmanház, saját pálmafás kerttel. A ház aljában ajándékbolt működik. A ház aljában ajándékbolt működik. Egyéni utasaink részére a parkolás a ház mögött a nagy parkolóban lehetséges. A 6 apartmanból 2 a főutcáranéz, emiatt elég zajosak, ez zárt ablakok mellett az ingyen klímának köszönhetően elviselhető.

 

       

Fekvése:
Központ: 300 m, Strand:200 m

Elhelyezés:
2 férőhelyes stúdiókban és 4 férőhelyes 2 légterű stúdiókban.

Megjegyzés:
Néhány szobás, jó minőségű apartman ház saját medencével. Közel fekszik a központhoz és a parthoz egyaránt, mégsem zajos, a Clio apartman házunk szomszédságában található.

Klíma: 5 EUR/nap
                 
Medence

Fekvése:
Központ: 150 m, Strand: 150 m.

Elhelyezés:
2 férőhelyes, tágas stúdiókban és 4 férőhelyes, 2 légterű apartmanokban. A medence végénél található ház földszinti szobáinak nincsenek szeparált teraszai, erkélyei, az itt lakóknak a burkolt udvaron találhatóak az ülőgarnitúrák. Minden szoba feláras!

Megjegyzés:
Néhány szoba kivételével, majdnem mind a saját medencére néz. Szép, tágas szobák. Az apartmanhoz közel van a nagy strand, a Canal d'Amour és a központ is.


Klíma: 30/50 EUR/hét
             

Fekvése:
Központ: 900 m, Strand:1000 m

Elhelyezés:
2-3 férőhelyes stúdiókban és és 4 férőhelyes 2 légterű, belső kétszintes stúdiókban.
 
Megjegyzés:
Jó minőségű apartman ház Sidari főutcáján, saját medencével és udvarral. A ház közelében található egy nagyobb szupermarket. A falu ezen részén található a Nikos Pool apartmanházunk is.
Klíma: 5 EUR/nap
               

Az apartman az első két és az utolsó turnusban nem foglalható!

Fekvése:
Központ: 1000 m, Strand: 900 m.
 
Elhelyezés:
2-4 ágyas, 1 légterű és 4-5 ágyas, 2 légterű stúdióapartmanokban.
 
Megjegyzés:
Ezt az apartmanházat azoknak az utasainknak ajánljuk, akik szívesen fürdőznek medencében, fekvése miatt pedig a nyugodtabb, csendesebb helyen pihenni vágyóknak. Az apartmanház a település csendes részén fekszik, a helyi legnagyobb szupermarket mindössze 100 m-re található.
Klíma: 5 EUR/nap/klíma
           
Klíma: 5 EUR/nap

Fekvése:
Központ: 200 m, Strand:200 m

Elhelyezés:
2-3 férőhelyes stúdiókban.
 
Megjegyzés:
Sidari csendesebb részén található, de nincs távol a központtól. Medencés ház egyszerűen berendezett szobákkal, közös társalgóval.
 
Klíma: 6 EUR/nap
               

Fekvése:
Központ: 0 m, Strand: 0 m.

Elhelyezés:
2-3 ágyas (a 3. ágy pótágy) szobákban.
 
Megjegyzés:
A szálloda Sidari főutcáján található, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. Az épület szomszédságában rengeteg bár, taverna és gyorsétterem található.

Fekvése:
Központ: m, Strand: 300 m.
 
Elhelyezés:
2-3 ágyas (3. ágy pótágy) szobákban.

Megjegyzés:
A hotel Sidari csendes részén fekszik, a parttól 300 m-re.