Tisztelt Utasaink!
 
Örömmel jelentjük, hogy az osztrák partnerünkkel sikerült egy rugalmas szállás szerződést letárgyalni a 2021- es síszezonra, így napokon belül megnyitjuk a(z) (online) foglalás lehetőségét a téli csonka szezonra! Ausztriában, Villach mellett a festői Faaker See partján fekszik romantikus szállásunk, a Gerlitzeni sípályákhoz közel!
Úgy gondoljuk, hogy a sípályán maximálisan lehet tartani a „távolságot” és nincs jobb maszk, mint a símaszk, sisakkal, szemüveggel, kesztyűvel! A szálláson, a külön álló faházakban 4 apartman található, így nincs tumultus a lépcsőházban. Nincs turnusváltás miatti tömeg sem, mert csak szabadfoglalásban értékesítünk. Minimálisra csökkenthető a nem kívánt kontaktusok száma. Turnusokat nem csinálunk, kívánság szerinti időpontban értékesítünk 2021. január 15-március 28-ig, apartmanban szállást, vagy szállás + félpanziót, egyéni utazással. Minimum 3 éjszakára tudunk foglalást elfogadni! A síbérlet árából a helyszínen, a recepción tudunk 10% kedvezményt biztosítani a síkassza lista árához képest. A félpanzió az aktuális osztrák éttermi szabályok szerint fog működni: ha csak az elvitelt engedik, akkor dobozoljuk és az apartmanban tudják elfogyasztani. A jelenlegi bizonytalan helyzet miatti bizonytalan létszámok miatt garantált buszjáratot nem indítunk, de egész buszt kitöltő csoportoknak tudunk buszos csomagárat is adni! Ha van ilyen csoport, akkor esetleg tudunk rátölteni „idegen” utasokat is.
Felajánlunk Önöknek egy utasbarát lemondási feltételt is. Indulás előtt 5 nappal még kötbérmentesen le lehet mondani az utat indoklás nélkül, 5 napon belül pedig 50%-os kötbérrel.
Keressék apartmanos önellátós, vagy félpanziós ajánlatunkat partnereinknél és weboldalunkon, ahol online is foglalhat éjjel-nappal. Irodánk jelenleg 9-16 óráig tart nyitva munkanapokon. A fentiek miatt papír alapú katalógust nem adunk ki, de a tavalyi, a weboldalról letölthető pdf formátumot aktualizáljuk.
Aki nem szeretne síelni, jöjjön telelni, kirándulni a meseszép környezetbe, hisz úgysem voltunk nyaralni!
 
 

Kapcsolat/Elérhetőség