Tisztelt Utasaink!
 
Örömmel jelentjük be, hogy elkezdjük szakaszosan indítani a 2021-es nyári szezonunkat!
Az első fecske Paralia és Nei Pori nyaralóhely lesz. A június 1-es turnussal indulunk és folyamatosan megyünk, de ez is kompromisszumokat kíván, pl. nem fog minden felszállóhely működni az elején. A többi turnus a gazdaságos utaslétszámtól függően lesz megindítva. Az online foglalási rendszerünkből mindig fogják látni, mi az aktív és mi nem.
 
1. MIKOR JELENTKEZZENEK?
Tudják, látják az ország egyik legátláthatóbban működő irodája vagyunk, elmondjuk Önöknek a miérteket is, hogy tudatosabban tudjanak esetleg mellettünk dönteni, mint pl. árképzés, miért nincs wc a buszon, miért kérünk díjat a fix ülőhelyért, stb. Online foglalási rendszerünkben házra, szobára tudnak foglalni és pontosan látják a valós telítettségünket, nem kamuzunk, hogy pl. még 1 szoba van szabadon, stb.
Utazási szerződésünk szerint ha nincs meg a gazdaságos utaslétszám, akkor az út indulása előtt 20 nappal van lehetőségünk lemondani úgy az utazást, hogy ne kelljen Önöknek kártérítést fizetnünk az elmaradt nyaralás miatt. Ezért legalább 1 hónappal az indulás előtt lenne jó, ha foglalnának. Nagyon fontos a tervezhetőség nekünk és Önöknek is, mert ha nem tudjuk mennyi szállást foglaljunk, mennyi buszt helyezzünk vissza a forgalomba, mennyi gépkocsivezetőt vegyünk fel, akkor az fog előfordulni, hogy nem tudunk mindenkit kiszolgálni. Az irodában sem lehet 1 nap alatt 1000 utast adminisztrálni. Fizikai korlátaink vannak.
Azt már látjuk, hogy nem tudja egy iroda sem az 5 hónapos nyári szezont megcsinálni, mindenképpen rövidebb lesz már, így az úgymond „garanciális”, jó árú szállásszerződések is mennek a kukába. A napi árakkal lehet csak dolgozni, lekérésben a házakkal. Mi ezt is bekalkuláltuk az idei árképzésünknél, így áraink továbbra is aktuálisak, tudjuk tartani, tudunk szolgáltatni. Az időbeni  jelentkezések függvénye, hogy melyik szállást tudjuk megtartani.
Az aktuális határátlépési tudnivalókról a konzuli oldalon tudnak tájékozódni, illetve néhány nap múlva itt is felteszünk egy összefoglalót. Egyébként mindenki maga felelős azért, hogy minden kívánt személyi feltételnek megfeleljen, ami az utazáshoz szükséges! Mi ezt nem ellenőrizzük.
 
2. A HŐSÖK NEM SZÜLETNEK, HANEM AZZÁ VÁLNAK!
Az egészségügyi dolgozók semmilyen szinten, semmilyen mértékben nincsenek anyagilag megbecsülve országunkban. A mi arcunk ég amiatt, hogy akiknek ez lenne a dolga a nevünkben, azok ezt nem tették meg. Látjuk az árát. Tudjuk, hogy akik Covid osztályokon dolgoztak, azok milyen emberfeletti mennyiségű munkát végeztek, akik pedig más területen dolgoztak, azokra meg több embernyi munka maradt, mert kellett a munkaerő a Covid területre. Bónuszként a legnagyobb bajban sikerült még ritkítani is őket. Így a mi nevünkben annyit szeretnénk segíteni nekik és velük egy háztartásban élő családtagjaiknak, hogy munkáltatói vagy egyéb aktív jogviszony igazolással, az árainkból 10% KEDVEZMÉNYT biztosítunk! Reméljük, emiatt többen elérhetik a pihentető nyaralást. A kedvezményt csak irodánkban, vagy online foglalásnál tudjuk biztosítani, a viszonteladói hálózatban nem!
 
ŐK A MI HŐSEINK!
 
Kérjük, ne kommenteljenek a poszt alá oltással kapcsolatos véleményeket. Maradjunk a poszt tartalmánál!
 
Nagy Sándor ügyvezető
www.grandtours.hu

Kapcsolat/Elérhetőség