Tisztelt Utasaink!

 

Olyan üres az utószezonunk mint soha nem volt, mintha akkorra nem lehetne foglalni, mintha kijárási tilalom lenne! Ezért néhány dolgot szeretnénk megismételni, megerősíteni , illetve a véleményünket elmondani. A covid körül forognak szerintünk a kérdések, Őt gondoljuk a háttérben.

Az évek meg a rutin azt mondatják velünk, hogy mára minden ország „elengedte” a covidot. Van egy bizonyos átoltottság, gyengült jelentősen a jelenlegi mutáció, no meg óriási károkat okoztak minden gazdaságnak a nem mindig indokoltnak tűnő korlátozások, lezárások. Nagy valószínűséggel amíg bírják a kórházak, senki nem fog a korlátozásokban gondolkozni. Idén már árat sem fogunk emelni, pedig az üzemanyag ára még mindig túlmutat a májusi 8 %-os emelésünkön. Áraink (utolsó turnus) egészen 39 000 ft-ig csökkennek személyenként 10 nap 7 éjszaka szállás apartmanban pl.Paralián.

Ezért ajánljuk Önöknek nyugodtan az utószezoni utazásokat is, hiszen olcsóbb, nincs már tömeg, nincs az a nagy meleg de a víz még nem hűlt le. A határ átkelések  is rövidebbek lesznek. Jelenleg SEMMILYEN korlátozás nincs érvényben sehol, ahová utaztatunk. Nem kell teszt, oltási igazolás, nincs kötelező maszkhasználat.

Mi garantáljuk, hogy amíg nincs konkrét tiltás az utaztatásra addig utaztatunk minden megye székhelyről (kivéve Nógrád)!

Ha tiltás lenne, mindenki maradéktalanul visszakapja a befizetett pénzét!

Ha valaki attól fél, hogy utazni ugyan lehet de esetleg „gátfutás” lesz belőle különböző akadályokkal,nehezítésekkel mint pl. teszt aminek nem szeretne megfelelni, akkor van rá megoldásunk. Kössenek 10% felárért könnyített lemondási feltételeket tartalmazó szerződést velünk. Ekkor indulás előtt 7 nappal még visszafizetjük a részvételi díj 90 %-át, 10% önrész levonásával, 7 napon belül pedig „fifty-fifty, mondta Pifti”! Azaz 50 %-ot fizetünk vissza.

Így csak ismételni tudjuk magunkat, NE HABOZZON, UTAZZON!

No meg Éljen Bánkút!

Nagy Sándor ügyvezető

 

Kapcsolat/Elérhetőség