Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
Naturel Hotel Dorf Seeleitn (volt Dorfhotel)
Bőrpiac - Tarvisio - Dobrach

Közeli kirándulási lehetőség az olasz Tarvisioba. E kirándulás keretében átélhetik a híres bőrpiac nyüzsgő hangulatát; még mindig jó áron lehet vásárolni jó minőségű bőrárut, de egyéb dolgokat is. Aki pedig nem járt még itt, a piac mellett megismerheti a híres olasz pizzát vagy a finom kávéféléket és gyönyörködhet a városkát körbevevő hófödte hegyekben. Hazafelé felmegyünk a Faaker See fölött magasodó, 1700 m-en fekvő Dobrach csúcsra (ha az út járható), ahonnan páratlan panoráma tárul elénk.

Program időtartama: 10-15:30 óráig

Ára: 15 €/fő

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!

Esti Villach - szabadprogram

Az autóbusz útvonala érinti a termálfürdőt és a városközpontot. Mindenki igénye szerinti helyen szállhat le és töltheti el a szabad idejét fürdéssel, sétával, forralt borozással, stb.

Program időtartama: 18:15-21:30-ig

Ára: 5 €/fő

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
Felhők felett - Gerlitzen síparadicsom

Felhők fölé juthatnak e kirándulás során a résztvevők, hiszen a majdnem 2000 méter magas csúcson szinte az év min-den napján garantált a napsütés. A hegy legmagasabb pontjára 2 felvonóval lehet feljutni. Ez a kirándulás azoknak is élményt nyújt, akik nem tudnak síelni, de szívesen gyönyörködnének a környék panorámájában és bepillanthatnak a síelők világába. A hideg ellen a legjobb orvosság beülni egy tipikus hüttébe – ahogy a síelők is teszik – meginni egy forralt bort, vagy megkóstolni az almásrétest vagy a Kaisersmarnit. Felvonózás után gyalogos városnézés és szabadprogram Villach belvárosában.

Program időtartama: 11-15 óráig

Ára: 10 €/fő + felvonójegy
Felvonójegy: Kanzelhöhe (1500 m) kb. 16/8 €/felnőtt/gyerek; Gerlitzen (1911 m) kb. 20/10 €/felnőtt/gyerek.

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
Gyalogos túra a Faaker See körül

EGYÉNILEG AJÁNLOTT PROGRAM

Teljesen karbantartott sík sétaúton a friss, tiszta levegőn lehet sétálni kb. 9 km-t a part vonalán, az alvó településeken és nyílt területeken keresztül. Kellemes felüdülés.

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
Natúr Aktív Park

EGYÉNILEG AJÁNLOTT PROGRAM

Sport és szórakozás minden korosztály számára!
A Nature Active Park Faaker See sport és szórakozás minden korosztály számára. 20 állomás az erő, állóképesség és ügyesség kipróbálására.
A kiindulópont 300 m-re van a Dorfhoteltől, az Anderwald Campinggel szemben van. Egy rövid, belépő jellegű fitness teszt után mindenki összeállíthatja magának akár 1-2 hétre is a változatos fitness programot. A különböző színkódok jelzik az egyes gyakorlattípusokat.

Bővebben: 
http://www.faakersee.at/de/bewegung-faaker-see/naturaktivpark-faaker-see-2301631.html

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre! Egyenként megtekintheti a különböző gyakorlatokra vonatkozó leírást és az ehhez tartozó pályarészt. 
Taborhöhe - gyalogtúra

EGYÉNILEG AJÁNLOTT PROGRAM
 
A Naturel Hotel Dorf Seeleitn bejáratától egy 3/4 órás túra alatt juthatunk fel a gyönyörű Táborhegy 725 m magas csúcsára, a kilátóhelyre, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk a Faaker See-re és a környező hegyekre. A túrista út végig kocsi úton megy fel, különösebb nehézséggel nem jár.

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!