(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-26 19:21:38
írta ekkor: 2008-03-26 07:21:22
Szia Kata! Már előzőekben írtam, hogy befizettük a nyaralást Athéne apartmanba, június 9-18-ig, viszont ma kiderült, hogy terhes vagyok! Szerinted bemerjük vállalni így az utazást? Elvileg akkorra már 4 hónapos terhes leszek!
Szia Brumi! Nagyon örülök-e boldog hírnek! Ha egészségileg jól vagy nem jelenthet problémát a nyaralás. Az elmúlt évben is több pocakos fiatalasszony nyaralt nálam, volt aki 7 hónaposan. Júniusban még nincs olyan nagy meleg, hogy ez gondot okozhatna Neked, és a pici jövevény elmondhatja majd, hogy már az Anya pocijában Görögországban járt. Jó egészséget és boldogságot NEKTEK smile smile Kata
Dátum: 2008-03-26 07:21:22
Szia Kata! Már előzőekben írtam, hogy befizettük a nyaralást Athéne apartmanba, június 9-18-ig, viszont ma kiderült, hogy terhes vagyok! Szerinted bemerjük vállalni így az utazást? Elvileg akkorra már 4 hónapos terhes leszek!
Dátum: 2008-03-17 11:01:49
írta ekkor: 2008-03-15 17:53:03
Szia Kata! Először megyünk Görögországb, azon belül Neos Marmarasra! Az Athéne apartmanban foglaltunk szállást! Június 17-től-24-ig. Érdelkődni szeretnénk a szállásról,hogy milyen és hogy tényleg messze van a központ! A közelben van valami bevásárlóközpont, cukrászda,piac, étterem? Körülbelül milyen árakra számítsunk? Mit vigyünk magunkkal,ami fontos lehet?! Előre is köszönöm a választ!
Szabi! Szép helyet választottatok első Görögországi nyaralásotokhoz. Nem tudom melyik szobát választottátok, én szeretem az Athéne házat, lehet azért mert én is ott lakom. A központ sétával kb. 10 perc, nincs messze, tele üzletekkel, étermekkel, csütörtökön piac van a házunk közelében. Az árak közel azonosak az itthoni árakkal, de ahogy megérkezem Görögországba, ígérem, hogy a fórumon elolvashatjátok az akkor aktuális árakat. Túl sok ruhát nem kell hozni, az apartmanban minden alapfelszereltség megvan. evőeszközök, tányér, pohár stb. smile Remélem, hogy élményekben gazdag nyaralásotok lesz! smile smile
Dátum: 2008-03-17 10:55:13
írta ekkor: 2008-03-13 15:43:31
Sziasztok! Ma befizettük a nyaralást, mostmár biztos hogy megyünk, jún. 9-18-ig, Athéne apartman B6-os szoba! Nagyon várjuk, remélem a kisfiam jól bírja az utazást!
Brumi! Szerintem jó választás volt a B6-os szobából nagyon szép a kilátás, és ne izguljatok, mert a gyerekek nagyon jól bírják az utazást. smile Jól fogjátok érezni magatokat, persze, ha Ti is így akarjátok, én igyekszem megtenni érte mindent. Üdv.Kata
Dátum: 2008-03-15 17:53:03
Szia Kata! Először megyünk Görögországb, azon belül Neos Marmarasra! Az Athéne apartmanban foglaltunk szállást! Június 17-től-24-ig. Érdelkődni szeretnénk a szállásról,hogy milyen és hogy tényleg messze van a központ! A közelben van valami bevásárlóközpont, cukrászda,piac, étterem? Körülbelül milyen árakra számítsunk? Mit vigyünk magunkkal,ami fontos lehet?! Előre is köszönöm a választ!