(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-14 11:45:03
Sziasztok mi tavaj a barátnőmmel, az ő anyukájával ilatve öcsével itt voltunk smile juli első hetében. Nagyon szép a környezet a tenger kristájtiszta, az idő csodálatos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom smile Mi Katávalnem melegettönk össz inkább egymással voltunk elfoglalva smile de ő is jó fej! Idén is ide megyünk a baránőmel de már kettesben smile smile smile mostt juli.8-tol 15-ig a B4-be az Athéne Apartmanba. Már nagyon várom smile
Dátum: 2008-03-13 15:43:31
Sziasztok! Ma befizettük a nyaralást, mostmár biztos hogy megyünk, jún. 9-18-ig, Athéne apartman B6-os szoba! Nagyon várjuk, remélem a kisfiam jól bírja az utazást!
Dátum: 2008-03-13 07:57:30
írta ekkor: 2008-03-12 12:58:46
Szia Kata! Mi 2005-ben Sartin voltunk nyaralni, de a hajókiránduláson találkoztunk veled is. Most a választásunk Neos Marmarasra esett. Az Alexandra apartmanban foglaltuk le az 1. emeleti 18-as szobát aug. 19-26. között. Szeretném megkérdezni hogy milyen ez a szoba és hogy a konyhája mennyire van felszerelve(edény, evőeszköz,stb.) Ilyenkor még jó idő van, és a tenger milyen? Üdv.:Tünde
Szia Tündikém! A választott szoba utcafronti, nem tengerrenéző. A konyha felszereltsége: 2 főzőedény, tányér,pohár,evőeszköz ez mind van. Alapfelszereltségnek nevezzük. Szerintem elég, hiszen olyan nagy főzést nem igen rendeznek a vendégek. Az időjárás pedig a legjobb aug. második felében. Már nincs nagy forróság, a tenger viszont a legmelegebb ebben az időszakban. Remélem nagyon jól érzitek majd magatokat! smile Üdv.:kata
Dátum: 2008-03-12 12:58:46
Szia Kata! Mi 2005-ben Sartin voltunk nyaralni, de a hajókiránduláson találkoztunk veled is. Most a választásunk Neos Marmarasra esett. Az Alexandra apartmanban foglaltuk le az 1. emeleti 18-as szobát aug. 19-26. között. Szeretném megkérdezni hogy milyen ez a szoba és hogy a konyhája mennyire van felszerelve(edény, evőeszköz,stb.) Ilyenkor még jó idő van, és a tenger milyen? Üdv.:Tünde
Dátum: 2008-03-11 20:17:55
írta ekkor: 2008-03-11 10:36:18
Szia Kata! Nagyon örülök hogy te is csatlakoztál a fórumhoz. Mi tavaly voltunk Marmarason párommal és barátnőmmel. Életem egyik legszebb nyaralása volt. Ritkán találkozunk olyan idegenvezetővel, mint te. Bár anno személyesen is megköszöntük azt a rengeteg kedvességet, segítséget, figyelmet amit kaptunk tőled, de most szóban is megköszönjük. Sajna idén nem Marmarosra, hanem Tolóra megyünk de remélem ott is ugyanolyan jól fogjuk érezni magunkat mint Marmarason. Puszi
Szia Katica! Köszönöm kedves szavaidat, és nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat Neos Marmarason. Biztos vagyok benne, hogy Toló is nagy élmény lesz számotokra. smile Minden jót és jó nyaralást kívánok.Puszi Kata smile smile