(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-11 10:36:18
Szia Kata! Nagyon örülök hogy te is csatlakoztál a fórumhoz. Mi tavaly voltunk Marmarason párommal és barátnőmmel. Életem egyik legszebb nyaralása volt. Ritkán találkozunk olyan idegenvezetővel, mint te. Bár anno személyesen is megköszöntük azt a rengeteg kedvességet, segítséget, figyelmet amit kaptunk tőled, de most szóban is megköszönjük. Sajna idén nem Marmarosra, hanem Tolóra megyünk de remélem ott is ugyanolyan jól fogjuk érezni magunkat mint Marmarason. Puszi
Dátum: 2008-03-10 16:52:44
írta ekkor: 2008-03-10 09:44:43
Szia Zoli! Marmarason már van élet májusban, hiszen több ezren lakják, és az idő is jó. A hőmérséklet általában ebben az időszakban reggel l8, délben 26,28 fok körül van. Remélem, hogy a kirándulások is beindulnak, van ami létszámfüggő, van ami nem. A tenger pedig úszásra alkalmas. Majdnem minden éven, májusban már fürdenek a vendégeim. Ragyogó kiránduló idő van és igyekszem azokat meg is szervezni. smile szívesen válaszolok, és csak kérdezzetek bátran. Üdv.
Szia Kata! Nagyon szépen köszönöm a választ!! Ismerőseimnek átadom az infót! Én is májusban készülök Görögországba, de én Zakynthos szigetére szeretnék menni!! De annyi szépet írtál, hogy egészen elbizonytalanodtam!! smile Neos Marmaras tényleg csodálatos hely lehet a májusi, varázslatos üdezöld színekkel, a kora nyári levegővel és a hosszú nappalokkal! smile Én is csak biztatni tudok mindenkit a májusi és kora nyári utazásra! ÜDV! smile
Dátum: 2008-03-10 12:26:39
A lényeg kimaradt!! Ennyi pénzért (19.900.-Ft első héten) itthon sehová nem tudtok elmenni, ez pedig a gyönyörűséges Égei tenger partja smile smile
Dátum: 2008-03-10 12:24:06
Sziasztok! Sokan félnek a májusi nyaralástól, pedig csodálatos idő van és általában fürdeni is lehet. Arról nem beszélve, hogy nyílnak a virágok, és minden üdezöld smile
Dátum: 2008-03-10 11:55:24
Szia Kata.Olvastam a válaszod ,köszönöm szépen.Még mindenki csupa jót irt Neos Marmarasról és rólad.Már alig várjuk az utazást,Májusban találkozunk.Sziasztok.