(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-08 09:48:26
írta ekkor: 2008-03-06 12:56:22
Szia Kata! Augusztus 12-19 (azt hiszem ez a dátum) megyünk majd hozzád vissza! Nagyon megtetszett nekük Marmaras. És ha minden jól megy, akkor viszünk magunkkal még két személyt is! smile Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet az opcionális foglalás. Még 1 kérdésem lenne. Mi is le szeretnénk foglalni a szobát, viszont még nem tudnánk előleget fizetni. Ezt hogy lehet elintézni, hogy ne foglalják le más azt a szobát, amelyikbe mi menni szeretnénk? Egyébként ez a szoba: Atheten 2.em.C1-es lenne. Válaszod köszönöm! Puszi:Gabi smile smile
Bocsi rossz helyre kattintottam. Még most tanulgatom a fórum kezelését, de biztosan megtalálod a válaszomat a foglalással kapcsolatban! A legszebb időszakot választottátok smile online, vagy telefonon az idodában foglalhattok! Várlak! smile smile smile
Dátum: 2008-03-08 09:43:37
írta ekkor: 2008-03-07 22:57:52
Szia Kata! Jó, hogy Te is bekapcsolódtál a fórumba. Ha időd engedi, biztosan sokat tudsz segíteni az először Neos Marmarasra utazóknak - már az utazás tervezgetése során is. Mi tavaly voltunk ott, és nagyon élveztük a helyet, a családunk számára tökéletes választás volt. (A hazaérkezésünk után már áradoztam róla.) Mi most más Grand Tours-os útra neveztünk be, de a szívünk Görögországban maradt. További jó munkát kívánok Neked, köszönünk mindent! Azért reméljük, még találkozunk Neos Marmarason!
Szia! Igen ezért kapcsolódtam be a fórumba, hátha tudok segíteni. Tudod szükség van arra, hogy az ember tisztába legyen a dolgokkal. Ha negatív kritikát kapunk, abból tanulunk, hogy mit kell máskép csinálni! A pozitívnak pedig örülünk. Vállalni kell mindkettőt smile smile smile Szép napokat, és jó nyaralást kívánok!
Dátum: 2008-03-08 09:39:18
Kedves b.Gabriella! Örülök, hogy ismét találkozunk smile Le tudod foglalni a szállást opcionálisan, az irodában Debrecenben, ha meg tudod mondani, hogy mikor tudsz előleget fizetni - 40 %-. és akkor elteszik a szobát! puszi smile
Dátum: 2008-03-07 22:57:52
Szia Kata! Jó, hogy Te is bekapcsolódtál a fórumba. Ha időd engedi, biztosan sokat tudsz segíteni az először Neos Marmarasra utazóknak - már az utazás tervezgetése során is. Mi tavaly voltunk ott, és nagyon élveztük a helyet, a családunk számára tökéletes választás volt. (A hazaérkezésünk után már áradoztam róla.) Mi most más Grand Tours-os útra neveztünk be, de a szívünk Görögországban maradt. További jó munkát kívánok Neked, köszönünk mindent! Azért reméljük, még találkozunk Neos Marmarason!
Dátum: 2008-03-07 22:15:16
Szia Sempi! A kép nagyon jó, a helyszín is, de biztos, hogy valaki másra gondoltál.