(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-06 12:56:22
Szia Kata! Augusztus 12-19 (azt hiszem ez a dátum) megyünk majd hozzád vissza! Nagyon megtetszett nekük Marmaras. És ha minden jól megy, akkor viszünk magunkkal még két személyt is! smile Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet az opcionális foglalás. Még 1 kérdésem lenne. Mi is le szeretnénk foglalni a szobát, viszont még nem tudnánk előleget fizetni. Ezt hogy lehet elintézni, hogy ne foglalják le más azt a szobát, amelyikbe mi menni szeretnénk? Egyébként ez a szoba: Atheten 2.em.C1-es lenne. Válaszod köszönöm! Puszi:Gabi smile smile
Dátum: 2008-03-05 09:51:33
írta ekkor: 2008-03-05 09:24:37
sziasztok. nyaralni mennek gorogorszagba, de nem tudom eldonteni hova. opciok: Sarti Paralia Neos Marmaras melyiket valasszam? homosok lassan melyulo partot szeretnek, valamint olyan helyre vagyom ahol estenkent nem hal ki az elet, (allitolag Sartiban igen... vagy rosszul tudom?) de a tomeget a parton es vizben sem igazan kedvelem. segoitsetek. koszi
Szia aaggoottaa! Ha ilyen helyre vágysz Paraliara menjetek.
Dátum: 2008-03-05 09:24:37
sziasztok. nyaralni mennek gorogorszagba, de nem tudom eldonteni hova. opciok: Sarti Paralia Neos Marmaras melyiket valasszam? homosok lassan melyulo partot szeretnek, valamint olyan helyre vagyom ahol estenkent nem hal ki az elet, (allitolag Sartiban igen... vagy rosszul tudom?) de a tomeget a parton es vizben sem igazan kedvelem. segoitsetek. koszi
Dátum: 2008-03-04 20:54:57
írta ekkor: 2008-03-04 10:14:39
Szia Kata! Mi is utazunk hozzád szeptember 2-9ig. Az Alexandra apartman 3em 33szobát foglaltuk.Remélem jó választás volt. Ha esetleg volna róla kép szivesen megnéném. smile Mi már nyaraltunk egyszer Marmarason 14éve ott láttam előszőr a tengert de megfogadtam vissza megyek és most jött el az idő. Közben azért voltunk több helyen: Neoi Pori,Evia,Korfu,Toroni,Parga de ide vissza kell menni. Biztos azóta sokminden változott de környezet ugyan olyan szép maradt a víz pedig kristály tiszta. smile . Szia Erika
Szia Erika! Nagyon örülök, oly olyan szép emlékeid vannak Marmaraszról, hogy ismét itt töltitek el szabadságotokat. A szoba amit választottatok szép és a honlapunkén a képek között pont olyan jellegű képet találsz a házról készült fotók között, ami a legfelsőszinten készült. Gyönyörű a kilátás és a tenger most is csodálatos, tiszta, és a választott időszakban nagyon kellemes. smile Remélem, hogy ismét szép élmépnyekben lesz részetek smile üdvözlettel: Kata
Dátum: 2008-03-04 20:35:46
írta ekkor: 2008-03-04 12:19:36
Szia Kata! Köszönöm a választ! Június 10-17-ig szeretnénk menni, valószínű, hogy mindannyian busszal megyünk! Kint nálad lehet majd fakultatív programra jelentkezni?
Sziasztok! Igen nálam lehet majd a fakultatív programokra jelentkezni. smile Várlak Titeket sok szeretettel!