(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-04 12:19:36
írta ekkor: 2008-03-03 20:05:01
Nyugodtan kérdezhettek, engem nem zavar smile ! Szóval junius elején már jó idő van, a hőmérséklet általában 26-30 fok, estére kell egy kardigán, ha fázósak vagytok. Parkolási lehetőség van, de aki busszal jön, ne essen kéltségbe, mert a gyerekek bírják a legjobban az utazást. Sokkal kisebb gyerekekkel is nyaraltak már nála, és busszal utaztak. Csak gyertek bátran! Várlak! smile
Szia Kata! Köszönöm a választ! Június 10-17-ig szeretnénk menni, valószínű, hogy mindannyian busszal megyünk! Kint nálad lehet majd fakultatív programra jelentkezni?
Dátum: 2008-03-04 10:14:39
Szia Kata! Mi is utazunk hozzád szeptember 2-9ig. Az Alexandra apartman 3em 33szobát foglaltuk.Remélem jó választás volt. Ha esetleg volna róla kép szivesen megnéném. smile Mi már nyaraltunk egyszer Marmarason 14éve ott láttam előszőr a tengert de megfogadtam vissza megyek és most jött el az idő. Közben azért voltunk több helyen: Neoi Pori,Evia,Korfu,Toroni,Parga de ide vissza kell menni. Biztos azóta sokminden változott de környezet ugyan olyan szép maradt a víz pedig kristály tiszta. smile . Szia Erika
Dátum: 2008-03-03 20:05:01
írta ekkor: 2008-03-02 12:39:29
Szia Kata! Június elején tervezzük, hogy megyünk veletek az Athéne apartmanba. A kérdésem az lenne, hogy milyen az idő jún. elején? 2,5 éves kisgyermekkel mennénk, autóval. Van parkolási lehetőség az apartman környékén? Jönne velünk egy másik család is, szintén ilyen idős kisgyerekkel, de nem mernek az autójukkal elindulni, szoktak busszal ilyen kisgyerekek is menni? Hogy bírják? Bocsi, ha sok a kérdés!
Nyugodtan kérdezhettek, engem nem zavar smile ! Szóval junius elején már jó idő van, a hőmérséklet általában 26-30 fok, estére kell egy kardigán, ha fázósak vagytok. Parkolási lehetőség van, de aki busszal jön, ne essen kéltségbe, mert a gyerekek bírják a legjobban az utazást. Sokkal kisebb gyerekekkel is nyaraltak már nála, és busszal utaztak. Csak gyertek bátran! Várlak! smile
Dátum: 2008-03-03 19:58:21
írta ekkor: 2008-03-01 20:25:57
Szia Kata! Én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy: nézeggetük az Athéne apartmanban a szobákat. meg is találtuk a nekünk valót. De nem is az a lényeg, hanem, hogy mit jelent az, hogy egy szoba opcionálisan van lefoglalva? Idén valószínűleg viszünk magunkkal még két embert is smile smile ! Már alig várjuk, hogy ismét kint legyünk Marmarason és találkozhassunk veled és a görög emberekkel! Válaszodat előre is köszönöm! Puszi: Gabi smile
Szia Gabi! Az opcionális foglalás azt jelenti, hogy üdülési szándékát jelezte, de még nem fizetett előleget! Sok szeretettel várlak! Puszi smile
Dátum: 2008-03-02 23:12:39
írta ekkor: 2007-09-12 21:08:43
Lehet! Mi az ismertetőjeled? smile
Hát ha ebből megismersz -kétlem- akkor rájössz:) http://wwd.hu/~sempi/meteorak_greece07summer.jpg smile de siess, nem sokáig mutogatom magam smile