(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-02 12:39:29
Szia Kata! Június elején tervezzük, hogy megyünk veletek az Athéne apartmanba. A kérdésem az lenne, hogy milyen az idő jún. elején? 2,5 éves kisgyermekkel mennénk, autóval. Van parkolási lehetőség az apartman környékén? Jönne velünk egy másik család is, szintén ilyen idős kisgyerekkel, de nem mernek az autójukkal elindulni, szoktak busszal ilyen kisgyerekek is menni? Hogy bírják? Bocsi, ha sok a kérdés!
Dátum: 2008-03-01 20:25:57
Szia Kata! Én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy: nézeggetük az Athéne apartmanban a szobákat. meg is találtuk a nekünk valót. De nem is az a lényeg, hanem, hogy mit jelent az, hogy egy szoba opcionálisan van lefoglalva? Idén valószínűleg viszünk magunkkal még két embert is smile smile ! Már alig várjuk, hogy ismét kint legyünk Marmarason és találkozhassunk veled és a görög emberekkel! Válaszodat előre is köszönöm! Puszi: Gabi smile
Dátum: 2008-02-21 08:04:33
írta ekkor: 2008-02-20 09:20:16
Szia Kata! De jó hogy itt vagy!!! smile Nagyon visszavágyunk ám "Hozzád" Neos Marmarasra!! Tavaly két hétig voltunk, idén is ezt szeretnénk, ugyanúgy augusztus végén-szeptember elején. Nagyon remélem, hogy összejönnek a dolgok és találkozunk ismét. Az Utazás Kiállításon kint leszel Te is az iroda standján? Jó lenne.... Sok szeretettel üdvözöllek családom nevében is: Angéla (Tamás párom és Zsuzsa lányom)
Szia Angéla! Nagy öröm számomra, ha a vendégek visszavágynak "hozzám" Neos Marmarasba smile . Az utazáskiállításon ott leszek, és boldog leszek, ha találkozunk! smile Én is sok szeretettel üdvözöllek Titeket!
Dátum: 2008-02-20 09:23:47
írta ekkor: 2008-02-14 22:32:28
Hello Kata! Már sokat hallottam rólad. Csupa szépet és jót. Most elöször megyek Görögországba, azon belül Marmarasra. Szerinted jó választás? Tudsz róla valami szépet mondani? A tengerpartja szép? Még nem láttam soha smile
Szia Zerge! Neos Marmaras a lehető legjobb választás. Amúgy Görögország szerintem mindenhol csodaszép...... Ha adsz egy e-mail címet - és akarod - küldök neked fotókat. Ha pedig gyakorlati kérdéseid vannak támadj velük nyugodtan! smile Igyekszem válaszolni.....
Dátum: 2008-02-20 09:20:16
írta ekkor: 2008-02-13 10:39:16
Szeretettel üdvözlöm a "VISSZAJÁRÓ", a majdan VISSZAJÁRÓ" és az Új leendő Vendégeimet! Mivel érdekel a tapasztalatotok és véleményetek, ezért én is a fórum tagja lettem. A jó véleményeknek örülünk, a kritikából pedig tanulunk. Az én mottóm: szeretem az embereket, ők ezt megérzik és viszont szeretnek...vagy nem. Szeretettel várlak 2800-ban is Benneteket Neos Marmarason smile smile Üdözlettel: saka
Szia Kata! De jó hogy itt vagy!!! smile Nagyon visszavágyunk ám "Hozzád" Neos Marmarasra!! Tavaly két hétig voltunk, idén is ezt szeretnénk, ugyanúgy augusztus végén-szeptember elején. Nagyon remélem, hogy összejönnek a dolgok és találkozunk ismét. Az Utazás Kiállításon kint leszel Te is az iroda standján? Jó lenne.... Sok szeretettel üdvözöllek családom nevében is: Angéla (Tamás párom és Zsuzsa lányom)