(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-02-17 15:25:20
Te kis hucut Zerge!!??? Szerintem a tengerpart, a város, és a környék is csodálatos smile
Dátum: 2008-02-14 22:32:28
Hello Kata! Már sokat hallottam rólad. Csupa szépet és jót. Most elöször megyek Görögországba, azon belül Marmarasra. Szerinted jó választás? Tudsz róla valami szépet mondani? A tengerpartja szép? Még nem láttam soha smile
Dátum: 2008-02-13 10:39:16
Szeretettel üdvözlöm a "VISSZAJÁRÓ", a majdan VISSZAJÁRÓ" és az Új leendő Vendégeimet! Mivel érdekel a tapasztalatotok és véleményetek, ezért én is a fórum tagja lettem. A jó véleményeknek örülünk, a kritikából pedig tanulunk. Az én mottóm: szeretem az embereket, ők ezt megérzik és viszont szeretnek...vagy nem. Szeretettel várlak 2800-ban is Benneteket Neos Marmarason smile smile Üdözlettel: saka
Dátum: 2008-01-23 12:31:28
Kedves Mindenki! Végre ideértem. Tavaly nyáron volt az esküvőnk. A nászút Marmarasban volt. Csodálatos, felejthetetlen egy hetet töltöttünk el ebben a kis halászfaluban. A képeket elég gyakran megnézzük. Egyik vasárnap este a feleségemmel beszélgettünk, a világ minden bajáról, az élet nehézségeiről, majd egy kicsit később a konyhából visszajött és így szólt: "na pakoljunk össze és menjünk Marmarasba". Igen, erre minden nap lenne igény. Szóval ha minden jól megy akkor idén is ott a helyünk. Salamon Kata pedig a legjobb idegenvezető a világon. Mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat. Kedves Grand Tours! Kedves Kata! Mindent nagyon köszönünk!
Dátum: 2007-12-24 19:52:05
Már második alkalimmal voltam Neos Marmarason idén nyáron. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Fantasztikusan gyönyörű hely, csodás emberekkel, tájakkal, tengerrel. Ami viszont a legeslegjobb a helyben, az egy csodálatos személy:Salamon Katalin, a Grandtours idegenvezetője. Elragadó személyisége csak emeli a hely varázsát. Csodás két hetet töltöttünk ott..jövőre újra megyünk smile