(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2007-09-05 21:55:52
Sziasztok! Én ma egy hete jöttem haza, de nagyon-nagyon vissza húz a szívem!Imádok ott lenni és Katát is nagyon szeretem!Olyan volt velünk mint a második anyukánk és alig várjuk már hogy hazajöjjön és talizzunk vele!Nagyon sokmindent köszönhetünk neki és jómagam is mert ha ő nincs életem legszebb estélyét elszalasztom!Nagyon szép helyekre visz el és nagyon tájékozott mert tényleg mindenről tud mondani valamit!Nagyon remélem hogy jövőre is kijutok és azután is még 3-4 évig majd találok valami munkát és kitudok költözni!Nagyon beleszerettem abba a helybe!Neos Marmaras a mindenem!A buszt se hagyjam ki!Janika a legszuperebb buszsöfőr! ÜDV: Kasszandra (08.21-28) D1-D2 szoba
Dátum: 2007-09-05 13:16:01
Szerencsés embereknek mondhatjuk magunkat, eddig hatszor voltunk Görögországban, igaz mindig apartmanba voltunk, de mindig azt kaptuk amit vártunk. Egyszerüség, tisztaság. 2005-ben és 2007-ben utaztunk a Grand Toursal Neos Marmarasra és mind az utazás (busszal), mind az apartman összeségében hibátlan volt. Csak nekünk volt eddig ilyen szerencsénk?? Mi nagyon meg vagyunk elégedve a Grand Toursal, ha lehetőségünk lesz, legközelebb is Önöket választjuk és nyuodt szivvel ajánljuk mindenkinek.
Dátum: 2007-09-04 21:38:44
írta ekkor: 2007-09-04 18:17:37
31-es szobában voltunk.
Köszönöm az információt, intézkedni fogunk.
Dátum: 2007-09-04 18:17:37
31-es szobában voltunk.
Dátum: 2007-09-03 22:32:49
írta ekkor: 2007-09-02 10:00:30
Júniusban voltunk Marmarason az Alexandra 4 személyes szobájában.Szeretném az illetékesek figyelmébe ajállani észrevételeimet!A szobára igen csak ráférne egy tísztító festés. A hűtő cserére szorul,mert rozsdás,fagyasztóajtaja letörött,inkább fűt,mint hűt.A villanyrezsónak,csak az egyik fele melegített.Az edénykészlet igen siralmas. Négyszemélyre egy kétszemélyes kisfazék és egy agyonhasznált teflonserpenyő igen kevés, még ha nem is kimondottan főzni megy az ember.Szemetesvödörnek nyoma sem volt,így hiába volt szemeteszsákunk nem volt mibe belehelyezni.Az erkélyajtóra lehetne szerelni szúnyoghálót.mert rendkivül sok szúnyog volt, az elektromos riasztók semmit sem értek,pedig még plusszba is vittünk.Érthetetlen volt számunkra,hogy mig az alsóbb emeleteken mindenhol volt klíma ,addig a felső emeleten lévő 3 db négyszemélyes apartmanokban nem.Így aztán éjjel is 30 fok volt a szobában. Ami pozitivum az a kilátás.Valóban csodálatos,10% felár ellenében.Ez azért furcsa,mert négyszemélyes szobából csak olyan van amelyik tengerre néz.(tehát ha tetszik-ha nem a felárat meg kell fizetni!) Az idegenvezető ,Salamon Kata kiválóan végzi a munkáját! Igazán felkészült,segítőkész,kedves és közvetlen. Neos Marmaras gyönyörű hely,leszámítva a kisebb kellemetlenségeket,amik kevés ráfordítással orvosolhatók lennének,jól telt a nyaralásunk!
Tisztelt Utasunk! Köszönjük szíves észrevételét. Sokban segítené munkánkat, ha meg tudná mondani a pontos szobaszámot, amelyben lakott, hogy a hibákat kijavíthassuk. Szíves együttműködését előre is köszönjük!