Én is ugyanazt tudom mondani mint az előbbi ,hogy Kati néni rendes igaz 2004-be voltam ,de jól éreztem magam voltam még a Grand Tourssal Paralián; Tossába; Tolóba még ,de Marmaras jött be ,ha rajtam múlna minden nyárom ott nyaralnék annyira visszahúz a szívem oda ott szeretnék idegenvezető is lenni mindig csak Marmarasról keresek infókat és sok más dolgot is . Tavaly beszéltem Kati nénivel telefonon sok infót megtudtam ,hogy mi van Marmarason nincs -e tűz ő megnyugtatott, hogy nyugodjak meg nincsen tűz és beszélgettünkTolóról és mi újság van itt Magyarországon megígértem neki ,hogy ebbe az évbe megyek ,de közbe jött valami ,de remélem jövőévbe tudok menni és akkor a Grand Tourssal fogok menni ,mert az a legjobb utazási iroda

. Még annyit ,hogy még Kati nénibe még az a jó ,hogy minden fakultatív programon ott van és mindent meg tesz, hogy mi jól érezzük Marmarason és ez a jó benne és olyan ,mintha ő lenne a pótanyukánk és ezért szerettem Katinénit.
Üdv:. Egy elégedett utasuk
Ut:. Nagyon rendesek voltak a sofőrök is velünk Molnár Zsolt és Árvai Sándor hozott haza minket a vörösbusszal m ,de csak jókat tudok róluk mondani , mert mindent megtettek, hogy vidáman és épségesen térjünk haza és még Gudász Csaba is rendes volt vele Paraliára utaztam.