(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2018-04-28 18:51:29
Lajos Ilona írta ekkor: 2018-04-19 15:31:47
Szia Marcsi! Olvastam valahol, hogy bérelhető "suzuki jimny" is. Véleményed szerint előjegyzés nélkül szeptember elején fogunk tudni bérelni Skalan? Meg tudod majd írni, hogy mennyiért lehet hozzávetőlegesen bérelni ezt a fajta autót. Függ az ár esetleg a napok számától is? Köszönöm. Üdv.: Babi
Kedves Babi! Nem lesz gond szeptemberben a bérléssel ne aggódj:) 60 € / nap de még addig megírom neked ... Minden jót addig is :) Üdv Marcsi smile
Lajos Ilona Dátum: 2018-04-19 15:31:47
Szia Marcsi! Olvastam valahol, hogy bérelhető "suzuki jimny" is. Véleményed szerint előjegyzés nélkül szeptember elején fogunk tudni bérelni Skalan? Meg tudod majd írni, hogy mennyiért lehet hozzávetőlegesen bérelni ezt a fajta autót. Függ az ár esetleg a napok számától is? Köszönöm. Üdv.: Babi
Grand Marcsi Dátum: 2018-04-17 08:04:18
B. Judit írta ekkor: 2018-04-16 09:03:37
Kedves Marcsi, kedves Fórumozók! Az lenne a kérdésem, hogy az utolsó illetve az utolsó előtti turnusban nyitva vannak-e még a boltok, éttermek? Valamint, hogy kint vannak-e még a parton a napágyak? Milyen ilyenkor az élet ott Skalaban? Köszönöm. B. Judit
Kedves Judit! Az üzletek 99% már most nyitva lesz mire most ápr.végére leérek a szigetre...a végén is csak ritkán zárnak be butikok ...de ez ne hervasszon le mert gyönyörű minden és nem lehet unatkozni...rengeteg lehetőség van mindenre a szigeten.. Minden jót nektek az érkezésig is ,jó utat majd a szigetre! Üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2018-04-17 08:00:24
Tarsoly Ferencné írta ekkor: 2018-04-15 19:07:03
Kedves Marcsi! Érdeklődök, hogy vannak e tengeri sünök, és a fakultatív programokra meg szokott e lenni a létszám, mert szeretnénk többre is befizetni, aug. 25-én indulunk 2 hétre. Már több helyen is voltunk Görögországba, itt még nem, de annyi szépet hallottunk róla, hogy idén ez lesz az úti cél. Biztos nem fogunk csalódni! smile
Kedves Tarsoly Ferencné! Skalán nem találkoztam még sünökkel a vízben de a sziklás résznél ..előfordulhat a partunk jobb végénél... 99%-ban indulnak a kirándulásaink ...augusztusban főleg nincs miért aggódni... Szeretettel várom majd önöket és addig is minden jót kívánok. Jó utat majd a szigetre! Üdv Marcsi
B. Judit Dátum: 2018-04-16 09:03:37
Kedves Marcsi, kedves Fórumozók! Az lenne a kérdésem, hogy az utolsó illetve az utolsó előtti turnusban nyitva vannak-e még a boltok, éttermek? Valamint, hogy kint vannak-e még a parton a napágyak? Milyen ilyenkor az élet ott Skalaban? Köszönöm. B. Judit