(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-05-19 07:16:24
Jagadics Krisztina írta ekkor: 2010-05-18 20:37:37
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni a Hermes apartmannál van lehetőség kerti grillezésre? Köszi
Szia Krisztina sajnos nincs rá lehetőség, a szél mindíg jelen van" sziget "lévén ,a fáknak, növényeknek elég egy szikra és lángra kap az egész erdő..ezért van egész nyáron tűz gyujtási tilalom. üdv:Marcsi
király andrea Dátum: 2010-05-19 06:10:20
szia Marcsi.lenne még 1 kérdésem:az biztos,hogy a buszba csak fejenként 1 poggyász vihető???nekem csak a vizi pipám és a laptopom foglal ennyi helyet:-(és akkor nem is beszélve a ruhákról...leírnád nekem,hogy ezt hogyan szokták megoldani,mondjuk a csajok??:) mert igy elég elképzelhetetlennek tünik 1 csomagba összepakolni midenem... köszönöm válaszod:Andi.
Jagadics Krisztina Dátum: 2010-05-18 20:37:37
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni a Hermes apartmannál van lehetőség kerti grillezésre? Köszi
király andrea Dátum: 2010-05-18 16:26:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2010-05-18 08:19:58
Szia Andi! A Hermes szobákban franciaágy jellegűen ,még a szimpla ágyak is ösze vannak tolva hogy legyen lehetőség az esetleges külön alvásra ,de így is kényelmesen tudtok majd aludni ne aggódj. Mivel nem tudom melyik időszakról van szó ,ha gondolod nézz dupla ágyat akkor magatoknak és olyan szobát foglalj be az online-on.. üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Köszönöm a gyors válaszodat,segítségeddel már le is foglaltuk a szállásunkat a Hermes ház 27-es szobájában smile Persze ez volt az utolsó hely .juli utolsó turnusában találkozunk veletek.Még egyszer nagyon hálás vagyok a segítőkészségedért... smile Üdv Andi
Grand Marcsi Dátum: 2010-05-18 08:19:58
király andrea írta ekkor: 2010-05-18 05:23:16
Szia Marcsi! szeretném segítséged kérni.ma foglalnék kefalóniára a hermes apartmanba helyet,szeretném megtudni,hogy a 2.em.27-esben csak 2 szimpla ágy van kiirva,mi 1 pár vagyunk,megoldható,hogy együtt aludjunk?vagy össze lehet tolni az ágyakat valahogy,hogy kényelmes lehessen?vha nem,akkor inkább néznénk egy dupla ágyas szobát.sajnos a képekből nem derül ki,hogy mi a különbség dupla és szimpla ágyak között!válaszod előre is köszönöm és fontos lenne:Andi
Szia Andi! A Hermes szobákban franciaágy jellegűen ,még a szimpla ágyak is ösze vannak tolva hogy legyen lehetőség az esetleges külön alvásra ,de így is kényelmesen tudtok majd aludni ne aggódj. Mivel nem tudom melyik időszakról van szó ,ha gondolod nézz dupla ágyat akkor magatoknak és olyan szobát foglalj be az online-on.. üdv:Marcsi