(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Marton Katalin Dátum: 2010-05-08 08:18:48
szia Marcsi, nagyon jó utat; várjuk a jelentkezésed! smile
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-05-08 06:55:35
Grand Marcsi írta ekkor: 2010-05-08 00:24:27
Szia Veronika! Autóval megyünk...viszont internetem csak 15.-étől lesz..de majd internet kávézóból írom az infókat, ne aggódj kérlek nincs miért:) a görög politikai helyzet miatt ,ami lassan majd lenyugszik már..hisz a turizmus nagyon fontos számukra!!!..nem engedhetik meg maguknak hogy a vendégek ebből bármit is megérezzenek!!!...szerintem az árak sem változtak...de igérem hamarosan tájékoztatlak benneteket mindenről... Köszönöm a jó kívánságokat.. hamarosan találkozunk:) üdv:Marcsi
Köszönöm, várjuk az ifókat! :)
Grand Marcsi Dátum: 2010-05-08 00:32:47
vakarcs péter írta ekkor: 2010-05-07 17:41:30
Szia Marcsi.Igen jól gondolod,nagyon szeretjük a hajót.Azt gondoltam,hogy tovább fog tartani,mert voltunk Zakynthoson és attól hosszabbnak tűnik az út ahogy néztem a google earth hajós útvonalát.De jó lesz így is. smile
Szia Andi.. Megnéztem a pontos menetrendet onnan tudom hogy 1 és egy negyed óra a menet idő...de a hajókirándulásokon nem fogunk sietni..ott aztán igazán kiélvezhetjük majd minden percét az útnak:) jó lesz hidd el:) üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2010-05-08 00:24:27
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2010-05-07 23:58:47
Szia Marcsi ! Jó utat a vasárnapi induláshoz! Kérlek, ha kint leszel, küldj nekünk árakat ! Élelmiszer, autóbérlés, ilyesmit ! A jelenlegi helyzet miatt kicsit tartok tőle, hogy igen csak megemelkedtek. Azt is írd meg légyszi mennyi ideig kellett a határoköon állni! Vagy te repcsivel mész ki?
Szia Veronika! Autóval megyünk...viszont internetem csak 15.-étől lesz..de majd internet kávézóból írom az infókat, ne aggódj kérlek nincs miért:) a görög politikai helyzet miatt ,ami lassan majd lenyugszik már..hisz a turizmus nagyon fontos számukra!!!..nem engedhetik meg maguknak hogy a vendégek ebből bármit is megérezzenek!!!...szerintem az árak sem változtak...de igérem hamarosan tájékoztatlak benneteket mindenről... Köszönöm a jó kívánságokat.. hamarosan találkozunk:) üdv:Marcsi
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-05-07 23:58:47
Szia Marcsi ! Jó utat a vasárnapi induláshoz! Kérlek, ha kint leszel, küldj nekünk árakat ! Élelmiszer, autóbérlés, ilyesmit ! A jelenlegi helyzet miatt kicsit tartok tőle, hogy igen csak megemelkedtek. Azt is írd meg légyszi mennyi ideig kellett a határoköon állni! Vagy te repcsivel mész ki?