(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Mihály Ildikó Dátum: 2010-04-12 16:19:47
Kedves Marcsi! Párommal júliusban utaznánk Kefaloniára egy hétre. Győrből indulnánk. Első kérdésem, hogy hazaútnál lenne e lehetőség hogy a Miskolci gyűjtővonallal utaznánk és nem a Győrivel?! Amúgy hány órás kb a buszút? Kibírható? És ugye megéri még akkor is ha csak egy hétre utazunk? Nagyon várjuk már, hogy ott lehessünk! Válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Ildikó
Grand Marcsi Dátum: 2010-04-12 11:14:01
Szia Krisztina.. Az autókölcsönzők a 21 éves alsó korhatárt és a nagytöbbsége a 2 éves jogosítványt szabja meg,de biztos van olyan kölcsönző aki nem ilyen feltételekkel dolgozik...az én szigettúráimon is érdemes lessz előtte részt venni mert utánna már tájékozottabban térhettek esetleg vissza a fantasztikus helyszinekre.. szeretettel várlak benneteket.. üdv :Marcsi smile
Katona Krisztina Dátum: 2010-04-10 07:21:09
Kedves Marcsi! Május 28-án indulunk majd és 2 hetet fogunk ott tölteni ezen a csodálatos szigeten. Jó lenne ha autóval is be tudnánk járni a környéket. A kérdésem ezzel kapcsolatban lenne. Kefaloniai autókölcsönzők honlapját böngészve azt olvastam, hogy minimum 1 éves jogosítvány kell. Másoktól azt hallottam hogy minimum 2 éves jogosítvány kell. A probléma az hogy júniusban csak 11 hónapos lesz a jogsi. A kérdés az lenne, hogy van e esélyünk így autóbérlésre??? Válaszodat előre is köszönöm! üdv:Kriszta
Grand Marcsi Dátum: 2010-04-08 08:42:27
Varga Anna írta ekkor: 2010-04-06 19:28:03
Kedves Marcsi! Ti azt írjátok, hogy Skalanál a tengerpart homokos, helyenként kavicsos, viszont angol oldalaknál a véleményeknél azt olvastam, hogy meglehetősen köves és érdemes akár vizicipőt is húzni. Melyikre számítsunk? Vagy a part homokos a tengerben pedig kavicsos? Olvastam a Kaminia nevű strandról is Skala közelében, amiről viszont egyértelműen azt írták hogy homokos, meg tudnád nekem mondani az milyen messze van Skalatól? Elérhető akár gyalog is? Válaszodat előre is köszönöm!
Szia Anna.. Ne higgy senkinek ..majd csak a szemednek:) de a leghitelesebb a helyi Skala honlapjából idéznék neked:Több kilométeres homokos tengerpart amit néhol szines kavicsos majd csodálatos mesébe illő sziklák és sziklabarlangok válltanak föl.Lélegzet elállító tengerpart ahol olyan emberek éltek akikből mithológiák születtek... Nos ezek után a döntés a te kezedben van.... Kamina partja kb:4-5 km-re található tőlünk...Addig is minden jót nektek:) Én szeretettel várlak benneteket... Marcsi ...
Varga Anna Dátum: 2010-04-06 19:28:03
Kedves Marcsi! Ti azt írjátok, hogy Skalanál a tengerpart homokos, helyenként kavicsos, viszont angol oldalaknál a véleményeknél azt olvastam, hogy meglehetősen köves és érdemes akár vizicipőt is húzni. Melyikre számítsunk? Vagy a part homokos a tengerben pedig kavicsos? Olvastam a Kaminia nevű strandról is Skala közelében, amiről viszont egyértelműen azt írták hogy homokos, meg tudnád nekem mondani az milyen messze van Skalatól? Elérhető akár gyalog is? Válaszodat előre is köszönöm!