(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-03-08 14:32:17
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2010-03-07 09:25:52
Ennek nagyon örülök,Sartiból már ismerem :) Volkna egy kérdésem: Miért nem Astakos felé megy a buszunk? Közelebb van, mint Killini, és jópár kanyart is spórolnánk, nameg a hídon való átkelést is. Látványnak nem rossz ugyan, de sokkal hosszabb út. Azt sem értem miért drágább arra. Az valami magántársaság? Vagy miért? Állítólag a kompok is sűrűbben járnak onnan, mint Killiniből. Én ott csak napi három kompot látok. Mi van, ha lekéssük a 15 órásat, akkor csak valamikor este felé érünk oda? Veszítünk abból az amúgy is kevés napjainkból majdnem egy egészet !
Kedves Veronika! Érdeklődnék, hogy honnan veszi ezeket az infókat? Mivel még pontosan mi sem tudjuk hogy melyik komppal és honnan fog a busz menni. Nyílván azt a kompot fogjuk kiválasztani, ami az utazás szempontjából a legideálisabb. Későbbiekben fogok biztos infót mondani Önnek. üdv
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-03-07 09:25:52
írta ekkor: 2010-03-05 23:06:12
Kedves Erika! Igen idén ő lesz a teleptett idegenvezetőnk Kefalónián. Üdv
Ennek nagyon örülök,Sartiból már ismerem :) Volkna egy kérdésem: Miért nem Astakos felé megy a buszunk? Közelebb van, mint Killini, és jópár kanyart is spórolnánk, nameg a hídon való átkelést is. Látványnak nem rossz ugyan, de sokkal hosszabb út. Azt sem értem miért drágább arra. Az valami magántársaság? Vagy miért? Állítólag a kompok is sűrűbben járnak onnan, mint Killiniből. Én ott csak napi három kompot látok. Mi van, ha lekéssük a 15 órásat, akkor csak valamikor este felé érünk oda? Veszítünk abból az amúgy is kevés napjainkból majdnem egy egészet !
Dátum: 2010-03-05 23:06:12
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2010-03-03 20:32:17
B. Marcsi lesz az idén a telepített idegenvezető?
Kedves Erika! Igen idén ő lesz a teleptett idegenvezetőnk Kefalónián. Üdv
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-03-03 20:32:17
B. Marcsi lesz az idén a telepített idegenvezető?
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-03-03 15:16:49
írta ekkor: 2010-03-03 12:35:50
Kedves Tóthné! Mint mindenhol természetesen lehet autót bérelni, viszont, hogy 6 férőhelyes autó lesz-e azt nem tudom megmondani. Majd május elején megy le a telepített idegenvezetőnk, onnantól kezdve ő fogja ezt a fórumot kezelni és tőle lehet majd érdeklődni ez ügyben, ő biztos infót fog tudni mondani. A renieri házban nincs wifi, de a főutcán ami közel van onnan ott van több netkávézó is. A 2. emelet 33-as szoba egy kétlégterű, ezért van több erkélye is, mivel az egyik légtér sarki szoba, ezért van egy sarki erkély, ami részben az udvar felé néz részben pedig a tenger felé. Ez egy szerencsés választás. Jól fogják magukat itt érezni ebben biztos vagyok.üdv
Kedves Bea! Köszönöm a választ !