(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bodnár Barbara Dátum: 2017-03-11 15:54:48
Sziasztok! Azoktol kerdeznem, akik jartak mar kint! Mi 2012-ben voltunk Kudadasiban a Grand Tours-szal es imadtuk. :) Mikor elmentunk hajokirandulasra a fakultativ program kereteben, a fedelzeten kaptunk uditot is, aminek ragogumi ize volt, kulsore 7Up-ra hasonlitott. Akkor,ott megkerdeztuk a markajat es utana a kisebb boltokban a parton vettunk is rahedlivel, meg a hazautra is :) Sajnos azota elfelejtettuk a nevet es ebben kernenk segitseget, hatha valaki tudja/ emlekszik ra :) Az uvege zold volt, az ital atlatszo. Valaki esetleg??? :)
Bodó Lajos Dátum: 2017-02-12 18:30:56
Idén mi is tervezzük, hogy újból (immár harmadszor) felkeressük ezt a csodás üdülőhelyet, de sajnos a munkahelyemen még nem tudják mikor lesz a nyári leállás, így még a foglalás későbbre marad. Addig marad a tájékozódás és az előfoglalások nézegetése. Tavaly sajnos, hogy törölték a török utakat a nyaralás is elmaradt.
FARKAS JULIANNA Dátum: 2017-02-03 15:07:47
Egyet értek !!! Nekem is foglalásom van ide , és nagy veszteség érne ha megint nem indulna ! De hátha az utazás kiállításon ( március eleje ) történik valami csoda , és tömeges foglalások lesznek :-) ....vagy éppen a forum hatására éppen elindítjuk a lavinát :-) .....ki tudja ? Nem beszélve , hogy felújított hotelt kapnánk :-) Bár ne kéne a tavalyi évet újra megélni !!!
Horgosi Mária Dátum: 2017-02-03 13:57:19
Hát igen, nagyon jó lenne ha beindulna jobban a foglalás ide, mert nem szeretném ha idén is törölnék ( úgy mint tavaly) ezt az úti célt megfelelő mennyiségű érdeklődés hiányában. smile Mi már foglaltunk, előleget befizettük, így nagyon várjuk, hogy mehessünk. smile
FARKAS JULIANNA Dátum: 2017-02-03 10:59:42
Sziasztok Fórumozók ! Én jó néhány alkalommal voltam Törökhonban egyedül. Nőként szőke hajjal kék szemmel utazom mindig, soha semmi problémám nem volt velük. Mindig segítőkészek voltak, nagyon vigyáznak a túristákra, hiszen ők ebből élnek. Sok barátot és ismerőst szereztem ott ! Velük a mai napig tartom a kapcsolatot. Csodás helyeken jártam ott, a fakultatív programok jól szervezettek, és még mindig van olyan látni való amit meg lehetne nézni ! A szállodát csodásan fel fogják újítani, az ő keleties ízlésüknek megfelelően . Szóval én mindenkit buzdítok a foglalásra, és nyaralásra. A törökök kínosan ügyelnek arra, hogy a túristák jól érezzék magukat, és ne legyen semmi féle atrocitás :-)