Szia Juditkám!Azt szeretném kérdezni merjek -e egyedül elindulni Kusadasiba?Egyedül szoktam menni G.o.-ba,de azokat már elég jól ismerem.Tavaly Párgán szept.12-étől 2hétig nyaraltunk,ott találkoztunk.De az kivételes eset volt,hogy a sógornőm eljött velem Párgára!Lényeg az,hogy biztonságos-e egy 60 é.nőnek egyedül a törökökhöz menni?Voltam már Istanbulba,de csoportosan.Üdvözletem Debrecenből Bercziné.Ott leszel az Utazási kiállításon?
Szia Ica! Ne aggódj, ha tartani kéne valamitől, az iroda nem küldene oda csoportokat. Szerintem próbáld meg, mert fantasztikus hely, nagyon szép fakultatív programokkal. Egyedül pedig nem leszel, mert én is ott leszek:), de remélem olvasnak bennünket olyan fórumozók, akik már voltak kint -esetleg egyedül- és írnak majd ide, hogy eloszlassák a félelmeidet! Azt is meglátod majd, hogy a törökök mennyire kedvesek, és segítőkészek és a politikai "események" elkerülik ezt a kis nyaralóvárost. Itt minden azért van, és mindenki azért dolgozik, hogy az ide látogató turisták jól érezzék magukat. A kinti szállásunk eddig is príma volt, de idén felújítják az apartmanokat, hogy még kellemesebb környezetben pihenhessetek. A kiállítással kapcsolatban még nem kerestek meg az irodától, így nem tudom, hogy idén kint leszek-e. Ha igen, remélem találkozunk ...de ha ott nem, akkor Kusadasiban :)