(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-01-03 14:11:56
Kedves Éva! Szeretném megkérdezni hogy szeptember vége fele milyen ott az idő? Többször jártunk Törökországba tavaly szeptemberben is de az Antalyai régióba,ott nagyon meleg volt,de Kusadasi jóval odébb van.Szeptember 22-től 2hétre mennénk,sokat szeretnénk menni többekközt Mykonosz is érdekelneha van hajó járat oda,és ha ajánlani tudná,hogy az Olivía apartman legfelső emeletén hányas szoba ami jó és tengerrenéző /2 fő/Még az is érdekelne milyen a tenger mély vagy lassan mélyülő,kavicsos vagy homokos?Válaszát előre is köszönöm.Teri
csajka lajos Dátum: 2012-01-02 21:16:18
Kedves Éva! Nagyon szeretnénk menni 2 gyerkőccel, csak még mindig az ellátáson gondolkozunk. Yonka apartmannál mit jelent a menüs vacsora? Általában milyen ételek közül lehet választani, lehet-e valamennyire nekünk magyaroknak is ismert ételt választani? az előző válaszodban írtad, hogy 1kenyér kb 1 líra. kb mennyi dkg az a kenyér? Üdvözlettel: Lajos
Grand Éva Dátum: 2012-01-02 15:08:19
Kedves Richárd! Mind a 2 házunkban lehet foglalni az apartmanokat 2 főre is. Az óceánjáró hajókra 1 napra nem lehet jegyet foglalni, mert azok körúton vannak Kusadasiban,több megálló hely közül ez az egyik.Éjszaka utaznak, nappal pedig kikötnek egy-egy nagyobb városban.Az árak novemberben a következők voltak a KIPA áruházban:1 kenyér kb 2 líra,másfél liter üdítő 2 líra,1 kg virsli 10 líra,másfél liiter víz 0,65 líra,1 liter tej 1,8 líra.Az árfolyam most kb 130 Ft egy líra, de ez mindig az Euró árfolyamától függ, most 305 Ft-al számoltam. Az olcsóbb éttermi árak változóak, vannak ahol menük is vannak, függ az ital fogyasztástól, stb. A fotózásról a delfinekkel még nem kaptunkl árakat a partnerünktől, amint meglesz, megírom itt a fórumon.Üdvözlettel:Éva
Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-01-01 17:55:04
Sziasztok!Jó reggelt:) BOLDOG Ú ÉVET MINDENKINEK! Kedves Éva! Azt szeretném kérdezni,hogy ha 2en megyünk,hány férőhelyes szobák közül választhatunk a 2 apartmanban?(olvastam hogy lehet a több férőhelyesbe is foglalni,mert 2fős nincs..) Az óceánjárók hova indulnak és mennyiért ha el szeretnénk 1x menni az eggyikkel egy 1napos kirándulásra? a bolti árak milyenek a magyar vagy görög árakhoz képest?Pl mennyibe kerül 1kenyér,vagy szalámi, vagy üditő? 1olcsóbb étterembe milyen árak vannak? A vizi vidámparkba mennyiért lehet fényképezkedni,úszni a delfinekkel? Köszönettel:Richárd
Balogh József Dátum: 2011-12-31 14:28:51
http://kusadasi.atw.hu -n található weblapot az Internetről letöltött jobb minőségű videókból állítottam össze és ajánlom minden Kusadasiba készülő utazónak. Kérem nézzék meg a videókat és kívánom, hogy személyesen is éljék át azokat az élményeket, amelyet nekem is volt szerencsém 2009. augusztusában átélni. -------http://bajonet.atw.hu ---------