(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Balogh József Dátum: 2011-12-27 22:09:11
http://bajonet.atw.hu --------> Itt láthatók videók és képek is Edirnéről, Canakkale (átkelés a Dardanellákon),....Kusadasi. A videók minősége nem a legjobb, mert digitális fényképezőgéppel készültek. Mivel ez is egy Flash alapú weblap, ezért mindenképpen legyen telepítve a számítógépen Flash 10 Player is !
Grand Éva Dátum: 2011-12-27 16:08:25
írta ekkor: 2011-12-27 15:47:02
Kedves Éva! ( én egy másik Mária vagyok ) A menetrendet néztem, de csak az útvonalszámok látszanak, valamint, hogy másnap 10 órakor ér a busz Kusadasiba? Mennyi a menetidő, milyen útvonalon fog menni a busz Macedónia után, hol kell kompra szállni? A szállásokról lesz majd több fotó? Köszi előre is a válaszokat.
Kedves Mária!Természetesen lesznek még fotók, igyekszünk mindent rendesen feltölteni,egy pár nap múlva minden kész lesz remélhetőleg.A menetrend megegyezik a Dél-Görög menetrenddel(Korfu,Toló,stb),azaz minden megyeszékhelyen (kivéve Nógrád megye),és még néhány további városban is van lehetőség felszállni.Szegedtől kb 24 óra lesz az út.Szerbián keresztül Bulgária (Szófia),Edirne,Ismir lesz az útvonal( Macedónia nem lesz). Kompozni Canakkale-nál fogunk,ez kb.fél óra lesz és félóránként indulnak a kompok is.Szívesen válaszolok egyéb kérdésekre is.Üdv:Éva
Dátum: 2011-12-27 15:47:02
Kedves Éva! ( én egy másik Mária vagyok ) A menetrendet néztem, de csak az útvonalszámok látszanak, valamint, hogy másnap 10 órakor ér a busz Kusadasiba? Mennyi a menetidő, milyen útvonalon fog menni a busz Macedónia után, hol kell kompra szállni? A szállásokról lesz majd több fotó? Köszi előre is a válaszokat.
Grand Éva Dátum: 2011-12-11 20:20:55
Kedves Mindenki! Sok kérdést tettetek fel,de a többségre a választ karácsony körül mindenki megkapja,amikor már reményeink szerint foglalhatóak is lesznek az útjaink.Az anyag teljes feltöltése után térjünk vissza akérdésekre. A fakultatív programoknál van kérdés,amelyre még ne tudok válaszolni, mert ezek még számunkra is újdonságok és a partnerünktől egyenlőre nem kaptunk minden részletre kiterjedő választ.Összegyűjtjük a kérdéseiteket,és utána nézünk mindennek,csak egy pici türelmet kérünk.Addig is várom a további kérdéseket.Éva
Mária Dátum: 2011-12-11 09:38:17
Kedves GrandÉva! Örülök a Kusadasi utazási lehetőségnek és szeretném megkérdezni, hogy a fakultatív kirándulások között szerepel-e majd rafting túra? smile