Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Kisvárdai Sándor Dátum: 2019-07-23 18:12:03
Martonné Csordás Mária írta ekkor: 2019-07-17 07:51:05

Tisztelt Utazási Iroda!

Érdeklődöm, hogy az Alexia apartmannal kapcsolatos panaszok tényleg valósak? Válaszokat nem látok a feltett kérdésekre. Előre is köszönöm válaszukat. További szép nyarat, jó pihenést kívánok!

Sziasztok! Mi tavaly voltunk az Alexia apartmanban.....Róluk csak pozitívan tudunk beszélni....takarítottak, tiszta törölközőt adtak, ágyneműt is húztak a turnus alatt - amit máshol nem szoktak megtenni. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel, csodás kilátás a tengerre minden apartmanból...tiszta, rendezett udvar...FÜVET máshol nem is láttunk, itt még az is csoda volt....udvaron szökőkút....és minibár....törődtek velünk, bármit teljesítettek, amit szerettünk volna...az apartmanból  semmi értékünk nem tűnt el, pedig mi minden értékünket ott tartottuk. ..én a törődést hiányát az idegenvezető srác részéről rosszallom , de nagyon... a lány maximálisan tigyelt mindenre-bár nem hozzá tartoztunk... Jó utazast kívánunk

Martonné Csordás Mária Dátum: 2019-07-17 07:51:05

Tisztelt Utazási Iroda!

Érdeklődöm, hogy az Alexia apartmannal kapcsolatos panaszok tényleg valósak? Válaszokat nem látok a feltett kérdésekre. Előre is köszönöm válaszukat. További szép nyarat, jó pihenést kívánok!

Juhász Zoltánné Dátum: 2019-07-08 19:40:34

Tisztelt Utazási iroda!

Szeretnék információt kérni az Alaxia apartmannal kapcsolatban, a panaszokról, hogy a tulajdonos hölgy eltulajdonít a vendégektől mikor, mekkora összeget.  A széfhez is hozzá nyúl. Mi az igazság? Kicsit aggódunk a hallottak alapján.

 

Pádár-Deák Krisztina Dátum: 2019-07-07 18:36:23

Tényleg érkezett már olyan jelzés a Grand Tours idegenvezetői felé, hogy Alexia néni (Parga, Alexia apartman) elől zárni kell az értékeket? Most olvastam a Parga szeretünk FB oldalon, és egy kicsit megdöbbentem... surprise Elképzelhető, hogy van valóságtartalma az állításnak? Mi most készününk oda, nem örülnék ha ilyenek miatt kellene aggódnom...
Köszönöm, ha válaszolnak!

Varga Adrienn Dátum: 2019-04-09 09:26:12
Jól látom a 360 fokos fotókból, hogy a Babos apartman 3 emeleti szobáiban van hajszárító? smile

Kapcsolat/Elérhetőség