(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2014-02-22 23:35:00
Grand Balázs írta ekkor: 2014-02-17 11:34:19
Kedves Zoli! Nem én leszek az, én az irodában vagyok megtalálható. Viszont a házak keresésében, illetve a szerződéskötésekben aktívan részt vettem, így a cégtől jelenleg én ismerem jobban Pargat. De, a szezon kezdete után, amikor már a telepített idegenvezetőnk helyben lesz, bővebb információkkal is tudunk majd szolgálni. Igen, igazad van, a szigetekről valóban nem engedik a bérelt autóval való kijövetelt. De ez nem egyfajta szabály, ezt a helyi autókölcsönző cégek szablyák feltételül. Pargan viszont nem tartom valószínűnek az ilyesfajta feltételt, nem gondolom, hogy ebből probléma lenne. Viszont, ha ráér szezon kezdetéig, akkor majd még az idegenvezetőnk utána fog kérdezni. Ha nem, akkor viszont elkezdek neked nyomozni utána, és kiderítem!
Szia Balázs!május végén megyek,nem sürgős a válaszod,majd még rákérdezek!rég jártam Korfun,és csábító lenne egy kirándulás oda...viszont fontos...szeretek pár napot autózni!köszönettel-zoli
tóth zoltán Dátum: 2014-02-22 23:32:38
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-02-16 16:50:02
Kedves Zoltán ! Nagyon köszönöm a hozzászólást Kefalónia is a tervek között szerepel de már sikerült lefoglalnunk Zakintoson a szállást elcsíptük az utolsó 5 fős apartmant. Megjegyzem leírom magamnak az apartmanok nevét idén két hétre megyünk nyaralni és Kefalónia nem fért bele a keretbe ,jövőre már meg tusjuk oldani és akkor biztos megcélozzuk ha csak nem tudunk korán foglalni és beférünk a Pargai apartmanok egyikébe. minden információnak örülök köszönöm .üdv Kriszti
Azért Zakynthoson sem jártok rosszul...Navaggio öböl fentről lentről.. hm.... viszont egyben tuti jobb Zakynthos..nagyon finomakat ettem ott! viszont van egy napos fakultatív kirándulás Kefalóniára. azt ne hagyjátok ki..én is akkor szerelmesedtem bele a szigetbe... jó utat!!
Grand Balázs Dátum: 2014-02-21 12:20:34
Veres Adrienn írta ekkor: 2014-02-20 18:33:11
Kedves Grand Balázs! Mi az Alexia apartmanban fogunk megszállni, de én sehol nem olvastam eddig, hogy a strandra nem lehet csak úgy kis sétával eljutni. Ez valóban így van? A Valtos beachre nem lehet gyalogosan eljutni??
Kedves Adrienn! Szó sincs arról, hogy ne lehetne gyalogosan lejutni a partra! Az előző hozzászólásommal pont erre adtam választ, kishajók járnak a két part között, de nem azért, mert megközelíthetetlen lenne, hanem azért, ha valaki nem szeretne a két part között gyalogosan átsétálni. Az Alexia házunktól egyébként 400m a Valtos Beach.
Veres Adrienn Dátum: 2014-02-20 18:33:11
Kedves Grand Balázs! Mi az Alexia apartmanban fogunk megszállni, de én sehol nem olvastam eddig, hogy a strandra nem lehet csak úgy kis sétával eljutni. Ez valóban így van? A Valtos beachre nem lehet gyalogosan eljutni??
Grand Balázs Dátum: 2014-02-19 17:48:56
Pókáné Vass Beáta írta ekkor: 2014-02-19 17:26:06
Esetleg árakkal kapcsolatban van valakinek információja? Alapélelmiszerek és étterem árakra gondolok. Illetve néhány fórumon olvastam hogy a strandot kis hajóval lehet megközelíteni. Köszönöm
Kedves Beáta! Parga kikötőjéből járnak át kishajók a Valtos beachre (amihez az Alexia házunk van közeleb), valószínűleg ebből az információból alakult ki az, amit ön írt. Az árakat nem mondanám magasabbnak a máshol megszokottakhoz képest.