(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2014-02-17 11:34:19
tóth zoltán írta ekkor: 2014-02-16 11:17:18
Köszi Balázs!Csak azért vagyok bizonytalan,mert tudtommal a szigetekről nem lehet kijönni bérelt autóval,komppal.Nem tudom beutazni lehet-e..Ezek szerint nem te vagy a telepített idegenvezető?Az autóbérlés azért nagyon fontos lenne nekem,remélem tudtok segíteni..
Kedves Zoli! Nem én leszek az, én az irodában vagyok megtalálható. Viszont a házak keresésében, illetve a szerződéskötésekben aktívan részt vettem, így a cégtől jelenleg én ismerem jobban Pargat. De, a szezon kezdete után, amikor már a telepített idegenvezetőnk helyben lesz, bővebb információkkal is tudunk majd szolgálni. Igen, igazad van, a szigetekről valóban nem engedik a bérelt autóval való kijövetelt. De ez nem egyfajta szabály, ezt a helyi autókölcsönző cégek szablyák feltételül. Pargan viszont nem tartom valószínűnek az ilyesfajta feltételt, nem gondolom, hogy ebből probléma lenne. Viszont, ha ráér szezon kezdetéig, akkor majd még az idegenvezetőnk utána fog kérdezni. Ha nem, akkor viszont elkezdek neked nyomozni utána, és kiderítem!
Békési Krisztina Dátum: 2014-02-16 16:50:02
tóth zoltán írta ekkor: 2014-02-16 11:14:38
kedves Kriszta! Bocsánat hogy hívatlanul,csak ki kívánkozik..Ha sziget akkor Kefalónia!!!Voltam már Zakynthoson,és Kefalónián(3szor) nem lehet egy lapon említeni..Ha igényed van rá elmondom a látni valókat,minden esetre nem tudok be telni vele.. Ha fontos hogy ne legyen messze a tengertől(magasan) akkor az Anna,vagy a Renieri apartman jöhet szóba..Én még vissza térek oda nagyon sokszor...
Kedves Zoltán ! Nagyon köszönöm a hozzászólást Kefalónia is a tervek között szerepel de már sikerült lefoglalnunk Zakintoson a szállást elcsíptük az utolsó 5 fős apartmant. Megjegyzem leírom magamnak az apartmanok nevét idén két hétre megyünk nyaralni és Kefalónia nem fért bele a keretbe ,jövőre már meg tusjuk oldani és akkor biztos megcélozzuk ha csak nem tudunk korán foglalni és beférünk a Pargai apartmanok egyikébe. minden információnak örülök köszönöm .üdv Kriszti
tóth zoltán Dátum: 2014-02-16 11:17:18
Köszi Balázs!Csak azért vagyok bizonytalan,mert tudtommal a szigetekről nem lehet kijönni bérelt autóval,komppal.Nem tudom beutazni lehet-e..Ezek szerint nem te vagy a telepített idegenvezető?Az autóbérlés azért nagyon fontos lenne nekem,remélem tudtok segíteni..
tóth zoltán Dátum: 2014-02-16 11:14:38
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-02-12 17:35:22
Kedves Grand Balázs idén úgy néz ki nem jutunk el Pargára Görögország marad az uticél mivel miattam kötve vagyunk a viszonylag alacsonyan fekvő apartmanokhoz a Zorbas felelt volna meg egyedül de ott sajnos telt ház van ezért körbe néztem más irodáknál és drágábbak így Parga jövőre marad talán Zakintos lesz az idei nyaralás helyszine. Azért ha új apartman kerül a listába ugye értesítést kapunk valahogy? üdv Kriszti
kedves Kriszta! Bocsánat hogy hívatlanul,csak ki kívánkozik..Ha sziget akkor Kefalónia!!!Voltam már Zakynthoson,és Kefalónián(3szor) nem lehet egy lapon említeni..Ha igényed van rá elmondom a látni valókat,minden esetre nem tudok be telni vele.. Ha fontos hogy ne legyen messze a tengertől(magasan) akkor az Anna,vagy a Renieri apartman jöhet szóba..Én még vissza térek oda nagyon sokszor...
Békési Krisztina Dátum: 2014-02-12 17:35:22
Grand Balázs írta ekkor: 2014-02-12 09:54:49
Kedves Veronika, kedves Krisztina! Folyamatosan igyekszünk még idén bővíteni a kínálatunkat, de ettől függetlenül óriási az érdeklődés Parga iránt, így nagyon gyorsan fogynak a helyeink. Reméljük, sikerül még bövítenünk valamennyit, de a mennyiség miatt nem fogunk engedni a tőlünk elvárható minőségből, így ezt szem előtt tartva dolgozunk az ügyön.
Kedves Grand Balázs idén úgy néz ki nem jutunk el Pargára Görögország marad az uticél mivel miattam kötve vagyunk a viszonylag alacsonyan fekvő apartmanokhoz a Zorbas felelt volna meg egyedül de ott sajnos telt ház van ezért körbe néztem más irodáknál és drágábbak így Parga jövőre marad talán Zakintos lesz az idei nyaralás helyszine. Azért ha új apartman kerül a listába ugye értesítést kapunk valahogy? üdv Kriszti