(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 10:14:10
Laci írta ekkor: 2014-02-10 07:08:06
Üdvözlök Mindenkit ! Azt szeretném megkérdezni a szállásokat mikortól lehet átvenni ? A fakultatív programok utószezonban is indulnak? Egy vacsi ára kb milyen árban van? Nagyon köszönöm a segítséget. Szép napot .Üdv :Laci
Kedves Laci! A nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a szállásokat 14-18 óra között lehet átvenni. De az apartmanokat kiköltözés után(9 óra) egyből elkezdik takarítani, s ahogy haladnak, úgy adják át a szobákat is, így sokszor ennél hamarabb be tudnak költözni utasaink. A fakultatív programok egész szezonban indulnak, de ezek létszámtól függenek, így az indulás is ezen múlik. A vacsora ára éttermenként változó, de általánosságban elmondható, hogy az országban megszokotthoz képest nincs jelentős eltérés az árakban.
Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 10:01:20
Ifj. Dimény Péter írta ekkor: 2014-02-05 19:28:01
Üdvözletem mindenkinek.Tóth Zoltánhoz hasonlóan nekem is ez jutott eszembe ami neki, hogy Korfura szeretnénk átjutni, de nem a fakultatív program keretén belül, hanem csak úgy szólóba, hisz 2012-be már az utazási irodával jártunk Korfun, így nagyjából tudjuk mi merre van. Nos én találtam olyan információt az egyik weblapon, hogy állítólag, hetente csütörtökönként indul közvetlenül Pargáról hajójárat Korfura. Csak azt nem találtam meg, hogy hány órakor, mennyibe kerül és mikor jön vissza, ezekbe a kérdésekbe Balázs válaszát várnám, hogyha tud több információval szolgálni ezügybe. Üdv: Péter.
Kedves Péter! Utána kérdeztem, és a kinti partnerünktől kapott információk alapján nem indul közvetlen járat Pargaról, csak fakultatív program keretén belül. Ha egyénileg szeretne átjutni, akkor a 20 km-re felvő Igoumenitsaból oldható meg komppal, de ha elindul a szezon, akkor még a szezon kezdetén a telepített idegenvezetőnk utána fog nézni újra!
Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 09:54:49
Veronika írta ekkor: 2014-02-05 10:06:36
Kedves Krisztina! Egyetértek, mi pl. nem tudjuk lefoglalni az év elején a nyaralást, mert ilyenkor még nem tudjuk, hogyan alakulnak a dolgaink. Általában 1-max 2 hónappal korábban szoktam foglalni, de ahogy elnézem, idén ezzel a jól bevált szokással lecsúszunk Pargáról, mivel már most alig van hely. Nagy kár, pedig oda szerettünk volna utazni. Reméljük ( ha idén már nem is) de jövőre bővül az apartman kínálat. üdv Veronika
Kedves Veronika, kedves Krisztina! Folyamatosan igyekszünk még idén bővíteni a kínálatunkat, de ettől függetlenül óriási az érdeklődés Parga iránt, így nagyon gyorsan fogynak a helyeink. Reméljük, sikerül még bövítenünk valamennyit, de a mennyiség miatt nem fogunk engedni a tőlünk elvárható minőségből, így ezt szem előtt tartva dolgozunk az ügyön.
Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 09:42:46
tóth zoltán írta ekkor: 2014-02-02 11:36:49
Szia Balázs! Azt szeretném kérdezni van-e közvetlen kompjárat Korfura?Tetszenek a fakultatív programjaitok,de Korfun szívesebben nézném meg Paleokastritsát,Sidarit,és átkompolva, autót bérelve tűnik egyszerűbbnek..Vagy arra van lehetőség hogy autót bérelek Pargán,és bérelt autóval bekompolok Korfura? Köszönettel,Zoli
Szia Zoli! Pargatól 20 km-re fekszik Igoumenitsa, ahonnan indulnak a kompok Korfura. Mi is innen járunk, ha pedig Sidari felé vennétek az irányt, akkor a Korfu városba induló kompot válasszátok! Nincs még tapasztalatunk autóbérléssel kapcsolatban, de nem hiszem, hogy bérelt autóval ne lehetne átkompozni. Így egyszerűbb, ha már Pargaról autóval indultok, illetve a telepített idegenvezetőnk segíteni is tud majd benne.
Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 09:26:59
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2014-01-31 20:29:33
Kedves Grand Balázs!Két kérdésem lenne.Az egyik az Aleca apartmanban az alsó szint az a földszint?A másik pedig az opcionálisan foglalt szobákat egyáltalán nem lehet foglalni?Esetleg ezek a szobák az irodán keresztül foglaló utasok számára van fenntartva?Még csak január, de alig van szabad hely. Parga régi álom számomra, örülök hogy felkerült a Grand Tours listájára is, de mégis más irodát kell választanom?Válaszát nagyon köszönöm.Üdvözlettel P.Ági
Kedves Ági! Igen, az Aleca házunkban az alsó szint gyakorlatilag a földszint. Az opcionálisan lefoglalt szobák az az irodánk által lefoglalt apartmanok a csoportszervezőinknek. Ezek már élő foglalások, így nem lehetséges az ezekre való ráfoglalás, csak abban az esetben, ha lemondás érkezik rá, és felszabadul. Próbáljuk még bővíteni a kínálatunkat, de tény, hogy óriási rá a kereslet, és nagyon hamar fogynak a helyeink.