(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2014-02-12 09:10:22
Kedves fórumozók! Elnézést a kisebb kihagyásért, irodán kívül voltam. Igyekszem minden felmerült kérdést minél hamarabb megválaszolni!
Veronika Dátum: 2014-02-10 14:10:34
Veronika írta ekkor: 2014-02-10 13:44:00
Kedves Balázs! Nekem az lenne a kérdésem, hogy idén másképp lesznek az indulási-érkezési időpontok, mint a tavalyi évben? Azért kérdezem, mert megvan a foglalásunk és a kalkulációs emailben a busz indulás időpontjánál nem a szokásos hajnali indulás van feltüntetve (gyűjtőjáratra gondolok), hanem sokkal későbbi. Kicsit utána számolva ez alapján később érkezünk meg a szállásra, gondolom már rögtön át is tudjuk venni a szobát, nem kell rá várni. Ezért változott, vagy más oka van? Gondolom minden Görögországba tartó busz továbbra is Szegedről indul majd egy időpontban. Köszönöm a választ!
Elnézést, már megtaláltam a kérdésemre a választ, értelem szerűen ha más városba utazunk, akkor mások az indulási napok/idők is. Pargán más napokon van a turnusváltás, mint Korfun. Bocsánat, hogy nem néztem körbe, mielőtt okoskodtam. smile
Veronika Dátum: 2014-02-10 13:44:00
Kedves Balázs! Nekem az lenne a kérdésem, hogy idén másképp lesznek az indulási-érkezési időpontok, mint a tavalyi évben? Azért kérdezem, mert megvan a foglalásunk és a kalkulációs emailben a busz indulás időpontjánál nem a szokásos hajnali indulás van feltüntetve (gyűjtőjáratra gondolok), hanem sokkal későbbi. Kicsit utána számolva ez alapján később érkezünk meg a szállásra, gondolom már rögtön át is tudjuk venni a szobát, nem kell rá várni. Ezért változott, vagy más oka van? Gondolom minden Görögországba tartó busz továbbra is Szegedről indul majd egy időpontban. Köszönöm a választ!
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2014-02-10 08:49:31
Üdvözlök Mindenkit! Most néztem már van az apartmanokról elhelyezkedési rajz, az Alexiát néztem. Laci és Péter kérdéseire kíváncsian várom a választ, mert minket is érdekel. Kedves útitársak akik az első turnusokba mennek nagyon várjuk a véleményeket (Mi csak szeptemberbe megyünk) Üdv: Marcsi smile
Laci Dátum: 2014-02-10 07:08:06
Üdvözlök Mindenkit ! Azt szeretném megkérdezni a szállásokat mikortól lehet átvenni ? A fakultatív programok utószezonban is indulnak? Egy vacsi ára kb milyen árban van? Nagyon köszönöm a segítséget. Szép napot .Üdv :Laci