(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2014-02-09 11:29:10
köszi Péter az infot,és én is várom Balázs válaszát..ez így szuper lenne..
Ifj. Dimény Péter Dátum: 2014-02-05 19:28:01
Üdvözletem mindenkinek.Tóth Zoltánhoz hasonlóan nekem is ez jutott eszembe ami neki, hogy Korfura szeretnénk átjutni, de nem a fakultatív program keretén belül, hanem csak úgy szólóba, hisz 2012-be már az utazási irodával jártunk Korfun, így nagyjából tudjuk mi merre van. Nos én találtam olyan információt az egyik weblapon, hogy állítólag, hetente csütörtökönként indul közvetlenül Pargáról hajójárat Korfura. Csak azt nem találtam meg, hogy hány órakor, mennyibe kerül és mikor jön vissza, ezekbe a kérdésekbe Balázs válaszát várnám, hogyha tud több információval szolgálni ezügybe. Üdv: Péter.
Veronika Dátum: 2014-02-05 10:06:36
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-02-03 21:44:15
Üdvözletem mindeninek! Nem hittem volna ,hogy ilyen hamar megtelnek az apartmanok és mivel a magasan fekvők elérhetetlenek számomra most úgy látom ha Pargához ragaszkodunk másik irodával kell menni pedig szerettem volna ide is a Granddal utazni sajnálom ,hogy ilyen kevés a hely .Üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Egyetértek, mi pl. nem tudjuk lefoglalni az év elején a nyaralást, mert ilyenkor még nem tudjuk, hogyan alakulnak a dolgaink. Általában 1-max 2 hónappal korábban szoktam foglalni, de ahogy elnézem, idén ezzel a jól bevált szokással lecsúszunk Pargáról, mivel már most alig van hely. Nagy kár, pedig oda szerettünk volna utazni. Reméljük ( ha idén már nem is) de jövőre bővül az apartman kínálat. üdv Veronika
Békési Krisztina Dátum: 2014-02-03 21:44:15
Üdvözletem mindeninek! Nem hittem volna ,hogy ilyen hamar megtelnek az apartmanok és mivel a magasan fekvők elérhetetlenek számomra most úgy látom ha Pargához ragaszkodunk másik irodával kell menni pedig szerettem volna ide is a Granddal utazni sajnálom ,hogy ilyen kevés a hely .Üdv Kriszti
tóth zoltán Dátum: 2014-02-02 11:36:49
Szia Balázs! Azt szeretném kérdezni van-e közvetlen kompjárat Korfura?Tetszenek a fakultatív programjaitok,de Korfun szívesebben nézném meg Paleokastritsát,Sidarit,és átkompolva, autót bérelve tűnik egyszerűbbnek..Vagy arra van lehetőség hogy autót bérelek Pargán,és bérelt autóval bekompolok Korfura? Köszönettel,Zoli