(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Békési Krisztina Dátum: 2014-01-31 21:37:55
Grand Balázs írta ekkor: 2014-01-31 10:25:41
Kedves Krisztina! A Miltos házunk van a legközelebb a strandhoz és a központhoz egyaránt. A többi apartmanhoz képest ez, és a Zorbas házunk fekszik a legalacsonyabban, ezekhez a házakhoz kell a legkevésbé felfelé menni, így én ezt a két házat ajánlanám ebben az esetben önnek!
Kedves Grand Balázs! Nagyon köszönöm a válaszát ezek szerint jó volt a megérzésem a Zorbasz apartmannal ,megpróbáljuk megcélozni és reméljük sikerül az 5 fős apartmant lefoglalni.
Pálóczi Ágnes Dátum: 2014-01-31 20:29:33
Kedves Grand Balázs!Két kérdésem lenne.Az egyik az Aleca apartmanban az alsó szint az a földszint?A másik pedig az opcionálisan foglalt szobákat egyáltalán nem lehet foglalni?Esetleg ezek a szobák az irodán keresztül foglaló utasok számára van fenntartva?Még csak január, de alig van szabad hely. Parga régi álom számomra, örülök hogy felkerült a Grand Tours listájára is, de mégis más irodát kell választanom?Válaszát nagyon köszönöm.Üdvözlettel P.Ági
Grand Balázs Dátum: 2014-01-31 10:39:00
Kerpics Nóra írta ekkor: 2014-01-28 22:21:11
Kedves Balázs! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Alexia apartmantól kb. mennyi idő alatt lehet elsétálni a Krioneri strandig? Köszönöm a választ, szép estét! :) Nóri
Kedves Nóri! Az Alexia házunk a Valtos beachez fekszik közelebb, így a Kryoneri beach távolságát nem mértük meg, pontosan megmondani nem tudom. Én kb. 20 percet mondanék, ahogy így visszaemlékszem :)
Grand Balázs Dátum: 2014-01-31 10:33:28
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-01-28 14:40:31
Kedves Grand Balázs! Az elhelyezéssel kapcsolatban szeretném kérdezni a két fős apartmanokban van e lehetőség pótágyra a lányunk 12 éves vagy csak 3 fős apartmanban oldható meg 5 -en mennénk plusz két baráti házaspár és a foglaltságot nézve az apartmanoknál teljesen elbizonytalanodtunk ,hogyan foglaljuk a szállást.A kislányunk lenne az egyedüli gyerek mivel a fiam már felnőtt és a párjával jön ezért gondoltam elalhatna pótágyon. Üdv Krisztina
Kedves Krisztina! A görög apartmanok adottságai miatt jellemzően annyi férőhelyes az apartman, ahány férőhely kialakítható benne, ennek okán nem is pótágyazhatóak az apartmanok.
Grand Balázs Dátum: 2014-01-31 10:25:41
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-01-28 14:30:59
Kedves Grand Balázs! A facebookra feltöltött képeket nézegetve ( apartmanokról) szeretném megkérdezni ,hogy a Zorbasz apartman 5 fős szobájának erkélyéről mennyire van kilátás az utcára vagy a szomszéd épület hátán kívül másra,és ami még érdekelne melyik apartman esik a legközelebb a parthoz, központhoz. Mivel láttam igen magasra kell kapaszkodni a szállásokhoz kicsit megijedtem asztmás vagyok ezért a hegymászás nem tartozik a kedvelt sportágaim közé.üdv Kriszti
Kedves Krisztina! A Miltos házunk van a legközelebb a strandhoz és a központhoz egyaránt. A többi apartmanhoz képest ez, és a Zorbas házunk fekszik a legalacsonyabban, ezekhez a házakhoz kell a legkevésbé felfelé menni, így én ezt a két házat ajánlanám ebben az esetben önnek!