(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Eszter Dátum: 2014-01-15 16:43:41
Tisztelt Grand Balázs! Érdeklődöm,hogy Parga mennyire"kis város". Tavaly Zakynthoson nyaraltunk a kamasz fiaimmal és számukra Agiog Sostis üdülőfalu igen picike volt. Parga mennyire bulizós település. Az Utazási Iroda által szervezett görög nyaralóhelyhez lehet nagyságrendileg hasonlítani ? Válaszát előre is köszönöm.
Kész Emőke Dátum: 2014-01-15 15:14:21
Kedves fórumozók!!! Ha vki tudna nekem vmi információt adni megköszönném.Idén tervezzük a nyaralást Pargara, eddig is önellátóba mentünk mindig.Érdekelne,hogy ugyanannyi lehetőség van-e itt is vásárlásra.Gondolom étterem van bőven, de engem konkrétan a supermarketek érdekelnének.Köszönöm annak aki tud segíteni:-) smile
Grand Balázs Dátum: 2014-01-15 14:52:07
Csatári Anikó írta ekkor: 2014-01-15 07:27:08
Kedves Balázs és mindenk,i aki volt már Pargan! Két kamasz lánnyal utazom június végén. Az érdekelne milyen vásárlási lehetőségek vannak. Illetve az is, van e Paraliahoz hasonlóan (mint Katerini) olyan kisváros környéken , ahol a kamaszok vásárlási igényeit ki tudom elégíteni. Előre is köszi az információkat.
Kedves Anikó! A faluban, a sétáló utcán található üzletsorokon többféle üzletet is találni, köztük kisebb ruhaboltokat is, de alapvetően nagyobb ruhaüzletek, bevásárlóközpontok tudomásom szerint nincsenek. Katerinihez hasonló kisváros sincs úgy a környéken, mint Paraliánál. Ettől függetlenül, bár nem ismerem a gyermekeit, véleményem szerint meg fogják találni maguknak a lányok a boltjaikat! :)
Csatári Anikó Dátum: 2014-01-15 07:27:08
Kedves Balázs és mindenk,i aki volt már Pargan! Két kamasz lánnyal utazom június végén. Az érdekelne milyen vásárlási lehetőségek vannak. Illetve az is, van e Paraliahoz hasonlóan (mint Katerini) olyan kisváros környéken , ahol a kamaszok vásárlási igényeit ki tudom elégíteni. Előre is köszi az információkat.
Békési Krisztina Dátum: 2014-01-09 11:40:45
Grand Balázs írta ekkor: 2014-01-09 11:28:50
Kedves Krisztina! Nincs a háznak medencéje, viszont a mellette található hotelnek van. Lehet, hogy volt vagy van köztük egy megegyezés, hogy a Zorbas ház vendégei is használhatják, ezért lehetett esetleg benne abban a leírásban. Nekünk nem jelezte a tulajdonos, hogy lenne ilyen lehetőség. A ház egy kis szűk, csendes mellékúton fekszik, amire a főútról lehet bejutni. Csak az út egyik oldala van beépítve, annak másik oldalán zöld környezet található. A házban az utcafronti apartmanok erre néznek, illetve az oldalt elhelyezkedő apartmanok a szomszédos épület irányába. Az útvonallal kapcsolatban: a határátlépés után szinte azonos a Korfui járatunknak a kikötőig vezető útjával, végig autópályán haladunk Pargaig (nem megyünk be Igoumentsa-ba sem), így nem haladunk át más településen.
Kedves Grand Balázs ! Köszönöm a választ a medencére a srácok voltak kíváncsiak én speciel megelégszem a tengerrel amit az apartmanról írt az szuper ilyesmi a vágyunk.Az útvonal nagyon jó lesz mert hamar célhoz érünk és kényelmesen ,a busz miatt érdekelt mert akkor van esély rá ,hogy valamelyik nagy busszal utazhatunk. Tavaly haza fele Korfuról Szegedig az egyik kisebb nem emeletes busszal utaztunk és nagyon kényelmetlen volt mert az ülések szivacsa a használatban elkopott ezért igen fapados lett kibicként jegyzem meg egy kárpitos elkelne.De egész nyaralás alatt ez volt az összes kellemetlenségünk üdv Kriszti