(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Balázs Dátum: 2014-01-09 11:28:50
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-01-07 19:09:30
Kedves Grand Balázs! Köszönöm a választ igazából én is azt hittem ön lesz az idegenvezetőnk Pargán . De örülök ,hogy az irodából segít nekünk. A neten találtam egy angol nyelvű leírást a Zorbas apartmanról amiben azt írják van medencéje valóban így van és mit jelent az,hogy befelé néznek az ablakok nem a tengerre,mi van belül kert, udvar, esetleg a medence?A busz útvonala érdekelne még : a határátlépés után érint más üdülőhelyeket is a busz vagy Igumenitsáig megy és onnan Pargára ? Köszönöm üdvözlettel Kriszti
Kedves Krisztina! Nincs a háznak medencéje, viszont a mellette található hotelnek van. Lehet, hogy volt vagy van köztük egy megegyezés, hogy a Zorbas ház vendégei is használhatják, ezért lehetett esetleg benne abban a leírásban. Nekünk nem jelezte a tulajdonos, hogy lenne ilyen lehetőség. A ház egy kis szűk, csendes mellékúton fekszik, amire a főútról lehet bejutni. Csak az út egyik oldala van beépítve, annak másik oldalán zöld környezet található. A házban az utcafronti apartmanok erre néznek, illetve az oldalt elhelyezkedő apartmanok a szomszédos épület irányába. Az útvonallal kapcsolatban: a határátlépés után szinte azonos a Korfui járatunknak a kikötőig vezető útjával, végig autópályán haladunk Pargaig (nem megyünk be Igoumentsa-ba sem), így nem haladunk át más településen.
Zagyiné Dékány Anita Dátum: 2014-01-09 11:04:23
https://www.facebook.com/pages/Parga-szeret%C3%BCnk/1436821246535124 https://www.facebook.com/groups/178870185655816/ Remélem itt is sok mindent megtudunk majd beszélni.
Békési Krisztina Dátum: 2014-01-08 10:21:10
Agárdi Szilvia írta ekkor: 2014-01-07 21:29:28
Kedves Krisztina! Remélem nem baj ha így látatlanba letegezlek de így kicsit könnyebb írni. Igen 2012-ben voltunk Pargán és azonnal megfogott minket. Nem az a tipikus görög hely inkább görög-velencei keveréknek írnám le mert maga a táj a hangulat a kultúra minden ami körülvesz az nagyon görög smile viszont maga a hely a házak a szűk kis sikátor szerű utcák Velence hangulatát idézik. Ezért is egy olyan szívmelengető hely mindenki számára aki volt már ott. Szerintem az egyik legjobb dolog benne, hogy 3 különböző strandja van mindegyik más típusú más parttal, a nagy kavicsostól a homokosig lehet válogatni így sose unja meg az ember. Ha akartok minden nap másik strandon fürödhettek. A városi stranddal szemben van egy kis sziget de gondolom ezt a képeken már láttátok oda simán át is tudtok úszni vagy vízibiciklizhettek is és nagyon jókat lehet ott búvárkodni illetve körbejárva gyönyörű panoráma tárul mind a tengerre mind magára a városra. Van látnivaló rendesen mi sajnos 1 hét alatt nem tudtuk felfedezni tehát biztos nekünk is lesznek még újdonságok. Voltam már pár helyen de nekünk ez volt eddig az abszolút favorit és szerintem az is marad. Egyébként sokkal bővebb infókat lehet találni Pargáról a hellasz.hu oldalon vannak fotóalbumok, vannak beszámolók és a fórumon nagyon sok Pargás nyaraló fenn van. Remélem nem baj h ide írtam de sok a grandos utas is ott sokaknál olvastam h idén a grandnál foglaltak Pargára. Tehát ott az áraktól a kirándulásoktól illetve minden ami Parga meg lehet találni smile Ha esetleg bármi kérdésed van írj nyugodtan és válaszolok smile A fórumozóktól pedig remélem nem baj nekik, hogy ennyit írtam ide.
Kedves Szilvia! Nyugodtan tegezhetsz én is azt szeretem,köszönöm a válaszod már nagyon várjuk a nyaralást ,szeretem a velencei stilust Korfunak is ez ad különös bájt.üdv Kriszti
Agárdi Szilvia Dátum: 2014-01-07 21:29:28
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-01-07 19:14:57
Kedves Agárdi Szilvia! Szavaidból azt veszem ki voltál már Pargán amikor megnéztük a katalógusban a képeket róla nagyon megtetszett kicsit a korfui Paleokastritsára emlékeztet ha tudsz kérlek mondj róla valamit. Gyönyörű ez látszik de szeretnénk többet tudni róla.Üdvözlettel Kriszti
Kedves Krisztina! Remélem nem baj ha így látatlanba letegezlek de így kicsit könnyebb írni. Igen 2012-ben voltunk Pargán és azonnal megfogott minket. Nem az a tipikus görög hely inkább görög-velencei keveréknek írnám le mert maga a táj a hangulat a kultúra minden ami körülvesz az nagyon görög smile viszont maga a hely a házak a szűk kis sikátor szerű utcák Velence hangulatát idézik. Ezért is egy olyan szívmelengető hely mindenki számára aki volt már ott. Szerintem az egyik legjobb dolog benne, hogy 3 különböző strandja van mindegyik más típusú más parttal, a nagy kavicsostól a homokosig lehet válogatni így sose unja meg az ember. Ha akartok minden nap másik strandon fürödhettek. A városi stranddal szemben van egy kis sziget de gondolom ezt a képeken már láttátok oda simán át is tudtok úszni vagy vízibiciklizhettek is és nagyon jókat lehet ott búvárkodni illetve körbejárva gyönyörű panoráma tárul mind a tengerre mind magára a városra. Van látnivaló rendesen mi sajnos 1 hét alatt nem tudtuk felfedezni tehát biztos nekünk is lesznek még újdonságok. Voltam már pár helyen de nekünk ez volt eddig az abszolút favorit és szerintem az is marad. Egyébként sokkal bővebb infókat lehet találni Pargáról a hellasz.hu oldalon vannak fotóalbumok, vannak beszámolók és a fórumon nagyon sok Pargás nyaraló fenn van. Remélem nem baj h ide írtam de sok a grandos utas is ott sokaknál olvastam h idén a grandnál foglaltak Pargára. Tehát ott az áraktól a kirándulásoktól illetve minden ami Parga meg lehet találni smile Ha esetleg bármi kérdésed van írj nyugodtan és válaszolok smile A fórumozóktól pedig remélem nem baj nekik, hogy ennyit írtam ide.
Békési Krisztina Dátum: 2014-01-07 19:14:57
Agárdi Szilvia írta ekkor: 2014-01-07 16:36:44
Kedves Balázs! Nincsen ebből semmi gond a szállásokat illetően főleg azért mert nekem nem az volt amúgy sem a legfontosabb hanem az, hogy ismét Pargán nyaralhatunk és most már a Granddal. Így sokkal kényelmesebb lesz mert háztól házig hoznak visznek minőségi buszokkal és szerintem az egyik legjobb iroda vagytok. Remélem az idei szezon is legalább olyan sikeres lesz nektek mint a tavalyi. smile
Kedves Agárdi Szilvia! Szavaidból azt veszem ki voltál már Pargán amikor megnéztük a katalógusban a képeket róla nagyon megtetszett kicsit a korfui Paleokastritsára emlékeztet ha tudsz kérlek mondj róla valamit. Gyönyörű ez látszik de szeretnénk többet tudni róla.Üdvözlettel Kriszti