(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Békési Krisztina Dátum: 2014-01-07 19:09:30
Grand Balázs írta ekkor: 2014-01-07 16:28:19
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen, én is örülök a megismerkedésnek! :) Örülünk, ha segíthetünk, úgyhogy várjuk a kérdéseket! :)
Kedves Grand Balázs! Köszönöm a választ igazából én is azt hittem ön lesz az idegenvezetőnk Pargán . De örülök ,hogy az irodából segít nekünk. A neten találtam egy angol nyelvű leírást a Zorbas apartmanról amiben azt írják van medencéje valóban így van és mit jelent az,hogy befelé néznek az ablakok nem a tengerre,mi van belül kert, udvar, esetleg a medence?A busz útvonala érdekelne még : a határátlépés után érint más üdülőhelyeket is a busz vagy Igumenitsáig megy és onnan Pargára ? Köszönöm üdvözlettel Kriszti
Agárdi Szilvia Dátum: 2014-01-07 16:36:44
Grand Balázs írta ekkor: 2014-01-07 16:26:46
Kedves Szilvia! Nem én leszek az, én az irodánkban vagyok megtalálható. :) Viszont a szállásaink lekötésekor többször végigjártuk a falut,a kivenni kívánt házakat, így amíg nem lesz lent a telepített idegenvezetőnk (aki sokkal nagyobb helyismerettel fog rendelkezni), addig én próbálok meg segíteni, illetve amit tudok, megválaszolni! :) Ez az első szezonunk itt, így még a házak is teljesen újak, még a kolléganőimnek is, így elképzelhető, hogy volt az elején egy kis félreértés a háznak a pontos elhelyezkedésével kapcsolatban, ezért elnézést kérünk!
Kedves Balázs! Nincsen ebből semmi gond a szállásokat illetően főleg azért mert nekem nem az volt amúgy sem a legfontosabb hanem az, hogy ismét Pargán nyaralhatunk és most már a Granddal. Így sokkal kényelmesebb lesz mert háztól házig hoznak visznek minőségi buszokkal és szerintem az egyik legjobb iroda vagytok. Remélem az idei szezon is legalább olyan sikeres lesz nektek mint a tavalyi. smile
Grand Balázs Dátum: 2014-01-07 16:28:19
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-01-06 16:42:02
Kedves Grand Balázs! Először is nagyon örülök,hogy így az éteren keresztül már megismerhetjük.Augusztus elején szeretnénk a gyermekeinkkel és barátainkkal összesen 9-en Pargára utazni a Zorbas apartman mellett azért döntöttünk mert van 5 fős kétlégterű apartmanja,így kedvező áron tudunk foglalni a gyerekekkel mi két hétre szeretnénk menni a barátaink csak egy hetet lesznek. Tavaly csodálatos hetet töltöttünk Korfun úgy gondoljuk ez a nyaralás is fantasztikus lesz mivel a Grandtursban nem csalódtunk eddig. Néztük a képeket és a környéket alig várjuk ,hogy ott legyünk. Biztos lesznek még felmerülő kérdések előre köszönöm a válaszokat. Üdvözlettel Kriszti
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen, én is örülök a megismerkedésnek! :) Örülünk, ha segíthetünk, úgyhogy várjuk a kérdéseket! :)
Grand Balázs Dátum: 2014-01-07 16:26:46
Agárdi Szilvia írta ekkor: 2014-01-07 10:01:20
Kedves Grand Balázs! Akkor ezek szerint te leszel a kinti idegenvezető. Örülök, hogy most már van valaki akihez lehet kérdésekkel fordulni. :) Egyébként nekem az irodában személyesen akivel kötöttük a szerződést ő mondta, hogy nincs emeleti szoba mert mind bungallóba van nem én találtam ki :) De szerintem emeleti nem emeleti aki egyszer kijut Pargára annak a szállás mellékes dolog lesz mert vajmi kevés időt fog ott tölteni. :)
Kedves Szilvia! Nem én leszek az, én az irodánkban vagyok megtalálható. :) Viszont a szállásaink lekötésekor többször végigjártuk a falut,a kivenni kívánt házakat, így amíg nem lesz lent a telepített idegenvezetőnk (aki sokkal nagyobb helyismerettel fog rendelkezni), addig én próbálok meg segíteni, illetve amit tudok, megválaszolni! :) Ez az első szezonunk itt, így még a házak is teljesen újak, még a kolléganőimnek is, így elképzelhető, hogy volt az elején egy kis félreértés a háznak a pontos elhelyezkedésével kapcsolatban, ezért elnézést kérünk!
Grand Balázs Dátum: 2014-01-07 16:09:21
Veres Adrienn írta ekkor: 2014-01-07 06:11:04
Kedves Grand! Pargán az Alexia apartmanban mit jelent az ,hogy az 1.szobánál (felső szint, 2 ágy nem egymás mellett van), külön szobában találhatóak az ágyak? miben különbözik a többi apartmantól? Illetve van mikrohullámos sütő is ? mivel a képeken nem látom.... Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Adrienn
Kedves Adrienn! A két ágy egy légtérben található, sőt, egymás mellett vannak nem sokkal, viszont azért különböztettük meg így ezt a szobát, mert itt nem megoldható az ágyak összetolása (ha párok választanák ezt a szobát). A bejárat a szobába pont középen van, az ágyak pedig a bejárat két oldalán, a fal mellett. Van mikrohullámú sütő, illetve lesz. Itt is (mint a szállásaink nagy részénél) irodánk kérésére teszi be az apartmanokba a tulajdonos, így, amikor még a képeket készítettük, az még nem volt része a felszereltségnek, ezért nem látja a képeken.