(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Fundy Dátum: 2008-06-08 10:43:28
Cső Balázs! A következő oldalon rengeteg hasznos információt találsz http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=31
Mittike Dátum: 2008-06-08 10:27:21
Szia Ivett! A barátnőm Athénnal zaklat,De nekem nincs kedvem buszozni!Lehet az lesz hogy én megyek Athénba ő meg jön qvadozni.Görög estre nem akarok menni!Esetleg hajó kirándulásra.Strandok? Ne haragudj a feltartásért. Ha még valami kérdés merül fel akkor megkereshetünk? Szia
Lesku Ivett Dátum: 2008-06-06 20:01:45
Mittike írta ekkor: 2008-06-06 09:45:52
Szia Ivett! Ajándék vásárlásra gondoltál?Vagy közire? A qvadozásra a barátnőmet jó nehéz lesz rávenni,de nem baj smile .Milyen a strand?Olympic beach? Mi Budapestről megyünk.Az út hossza órában kb?16-18 óra? Fakultatív progik vannak?Ha igen akkor voltatok? Köszönöm hogy válaszolsz. Szia.
Szia Balázs!:) Ajándék vásárlására gondoltam!A központban drágábbak egy kicsit!Programok közül Athénban voltunk!Oda érdemes elmenni mert szép!Mondjuk kicsit hosszú az út!Éjfélkor indul Paráliáról a busz és reggel 7-8ra ér oda!Na meg a quad túrán voltunk!Régebben voltam a Meteoráknál is!Az is jó mondjuk!Érdekes!Voltunk hajókiránduláson is!Az is jó!Lehet menni Görög estre is!Na ott nem voltunk! :) Tavaly úgy volt,hogy Nyííregyről du 15:30kor indult a busz!Átért Debrecenbe ott felszálltak mé meg iilyenek és 17kor indult el a busz!És délelőtt 11re értünk oda!Odaértünk volna már vagy 8ra is csak a határon 3 órát kellett állni!Na az gáz volt! smile
Mittike Dátum: 2008-06-06 09:45:52
Lesku Ivett írta ekkor: 2008-06-05 11:39:13
Szia Balázs!A 205-ös szoba jó mert bemész jobbra lesz egy kis konyha bara a fürdő utána meg a szoba!Minket nem zavart a zaj!Csak jót tudok mondani mert tisztaság van!Szúnyoggal nem taliztunk! :) Az árak kb olyanok mint itthon vagy egy picivel drágábbak de nem sokkal!Panosé a Caravel apartman és majd vele lehet menni quadozni is!Ne hagyjátok ki mert tök jó!!! smile Vásárolni ne központban vásároljatok mert ott drágább hanem minél hátrébb mentek annál olcsóbb!:)Nyíregyről indultok?Ha ti jössztök hazafelé akkor mi szállunk majd le az apartman előtt ahol majd várnotok kellesz majd a buszt!:) Csak az nem jó benne,mert már reggel 9kor el kell hagyni a szobát a busz odaér vagy 11re felrakja a csomagokat és majd csak 4kor indul haza!Mi is ott ültünk az apartman előtt! :(
Szia Ivett! Ajándék vásárlásra gondoltál?Vagy közire? A qvadozásra a barátnőmet jó nehéz lesz rávenni,de nem baj smile .Milyen a strand?Olympic beach? Mi Budapestről megyünk.Az út hossza órában kb?16-18 óra? Fakultatív progik vannak?Ha igen akkor voltatok? Köszönöm hogy válaszolsz. Szia.
Lesku Ivett Dátum: 2008-06-05 11:39:13
Mittike írta ekkor: 2008-06-05 07:42:52
Szia Ivett!Mi azt hiszem a 2/205 -ben leszünk.Olvastam hogy az utcára nézezért én is gondoltam hogy zajos lessz.Szúnyogok??Szoba felszereltsége??tisztaság?Árak? Előre is köszönöm. szia
Szia Balázs!A 205-ös szoba jó mert bemész jobbra lesz egy kis konyha bara a fürdő utána meg a szoba!Minket nem zavart a zaj!Csak jót tudok mondani mert tisztaság van!Szúnyoggal nem taliztunk! :) Az árak kb olyanok mint itthon vagy egy picivel drágábbak de nem sokkal!Panosé a Caravel apartman és majd vele lehet menni quadozni is!Ne hagyjátok ki mert tök jó!!! smile Vásárolni ne központban vásároljatok mert ott drágább hanem minél hátrébb mentek annál olcsóbb!:)Nyíregyről indultok?Ha ti jössztök hazafelé akkor mi szállunk majd le az apartman előtt ahol majd várnotok kellesz majd a buszt!:) Csak az nem jó benne,mert már reggel 9kor el kell hagyni a szobát a busz odaér vagy 11re felrakja a csomagokat és majd csak 4kor indul haza!Mi is ott ültünk az apartman előtt! :(