(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Fialka Edit Dátum: 2008-05-07 19:52:16
Sziasztok! Idén először fogunk a párommal elutazni Paraliara, és az Atlantis apartmanra esett a választásunk. Erről szeretnék érdeklődni. Kérem, aki már volt ott, írna élményeiről?! Már nagyon várom az utat, és a válaszolóknak előre is köszönöm, hogy írnak. Illetve mely programokat ajánljátok? Athén, meteorák, hajókirándulás? Ezekre gondoltunk.
bryam Dátum: 2008-04-30 19:57:46
Szia Andi! Még én sem voltam a Pelagos apartmanban, de itt a Grand Tours oldalán vannak róla képek, ennyit tudok segíteni! bryam smile Mi is oda megyünk, már nagyon várom!
Lesku Ivett Dátum: 2008-04-29 12:25:16
Mi szeptember 2-án megyünk Paráliára!Akkor még jó idő van?Mert mi még csak júliusban meg augusztusban voltunk akkor nagyon jó volt! smile
Pappné Gláser Brigitta Dátum: 2008-04-23 18:24:45
Sziasztok! JUnius 2.án indulunk Paraliába a Pelagos apartmanba.beszéletetk itt rola hogy volt már vki.Azt szeretném kérni küldenétek nekem képeket az apartmanrol??Föleg a kilátás érdekel.1 utcára néző szobál foglaltunk le. Elöre is köszi
bryam Dátum: 2008-04-17 21:21:31
írta ekkor: 2008-04-14 23:29:55
Szia! Bocs, most mondja a férjem, tényleg volt redőny. Amúgy szerintem nem felújított, hanem teljesen új ez az apartman. A fürdőben ki volt írva angolul is, hogy ne dobjuk a papírt a vécébe. Mi nem kockáztattuk meg, elég furcsa volt, de nem szerettünk volna mi csatorna eldugulást okozni. Egy hétig ki lehetett bírni...Internet kávézóra nem emlékszem, de valószínű, hogy van, csak mivel nem kerestük, így nem tudom biztosra mondani. Kajálda szempontjából mi szinte minden nap máshol ebédeltünk, kóstolgattunk mindenfélét. Ha a kisfiad nem eszi meg a húst, ajánlom a sült feta sajtot, friss kenyérrel, salátával - nagyon finom. A gyros a Caravellel bejáratával szembeni sarki kajáldában nagyon finom volt. Meg még egy helyen, a part mentén, de a nevét nem tudom már...Mi Debrecenből mentünk, de a görögországi gyrosnak a debreceni vizet sem vihet... Isteni finomak az édességeik, nagyon édesek, mézesek, de imádtam őket- egynél többet nehéz megenni egyszerre... A fagyi is szuper, 1 euróért hatalmas gombocót adna, és király az íze. A mindennapi dolgokat supermarket nevű boltokban lehet megvenni (ezek kb. itteni Plus nagyságúak), az árak nagyjából megegyeznek az itthoniakkal, vagy esetleg min. nagyobbak. Van az apartmantól, ahogy mész haza, vagy két ilyen supermarket. Ami meglepő volt, hogy rengeteg a bőr-és szőrme bolt. És jó áron. Szóval ha érdekel, akkor légkondicionált boltokban lehet venni bőrkabátot, bundát stb. (elég furcsa volt nyáron látni ilyen boltokat tele emberekkel...) Medúzák voltak (kékek, barnák), de már döglöttek, és csak egy esős nap után sodorta a víz ki a partra, szóval nem kell aggódni. A kalóz hajós út tuti nem a Meteorák közelébe visz ( a Meteorák kb. 100 km-re van Paraliától, annyit meg nem hajóztak), és kagylót, ha reggel korán, kb. 7-kor kimentek, akkor tudtok a parton is szedni. Mi amikor voltunk, esett egy nap az eső és másnap reggel még több kagyló volt reggel a parton....Ha még érdekel valami, kérdezz bátran. Szia, őszi
Szia Őszi! Köszönöm a kedvességed, sokat segítettél! Minden kis információnak hasznát veszem! Egy a baj, még nagyon messze van! Ha valami eszembe jut, még foglak zavarni! Addig is nagyon szépen köszönöm? brym