Sziasztok!
Mi a férjemmel tavaly augusztus végén szeptember elején voltunk Paralián a Pelagosban egy hetet. És mindenkinek csak ajánlani tudom. A part kb. két percre volt az apartmantól, a szobák tiszták, pont olyanok, mint a fotokon. A környék csendes volt, lehetett aludni. De a sétálóutca is kb. 5 perc alatt elérhető volt, ha az esti nyüzsgésre vágytunk. Az árak kb. mint Magyarországon. Amire érdemes figyelni: a buszon legyen nálatok kispárna, takaró - a klíma miatt hűvös van és nehéz párna nélkül aludni egy ilyen hosszú úton

. Érkezéskor várni kell a szobák átadására, de nem sokat, szóval ki lehetett bírni. Amit ne hagyjatok ki az a Meteorák. Egész napos program, de nagyon megéri. Elképesztően gyönyörű. A görög est kissé csalódás volt, de attól függ ki mit vár tőle...
Akit érdekel még info Paraliáról nyugodtan kérdezzen és amennyiben tudok, szívesen válaszolok.
Üdv mindenkinek, aki volt már és aki még ezután megy Paraliára!!!
Szia!
Mi majd júliusban megyünk ebbe az apartmanba. Mi az, amit fontos lenne vinnünk, olvastam, hogy sok a szúnyog, riasztót ajánlott. Főzni csak kávét akarok, esetleg néha egy-egy zacsis levest. Úgy néztem a prospektusban, hogy vannak redőnyök. Viszont az is benne van, hogy légkondis. Sokat segítenél, ha leírnád, hogy mi az, amit feltétlenül vigyünk! Mennyire fárasztó az út, mi is busszal megyünk és visszük a 13 éves kisfiam is. Mi szeretnénk elmenni Athénba is, a Meteorákat feltétlenül megnézzük. Ti ezt hogyan intéztétek? Tervezzük Szalonikit vonattal. Az Olymposra is el lehet jutni? A kalóz hajón nem ültetek? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de először utazunk oda. Köszi a válaszodat előre is!