Kedves Marcsi!
Először megyünk Sartiba augusztusban, lenne egy pár kérdésem, megköszönném, ha segítenél!
A leírás alapján a Holiday ap.ház a település szélén van, szeretném tudni, hogy azért kisebb bolt (pékáru,tej..) van-e a közelben, vagy mindenért el kell menni a faluba?Nyaralás szempontjából nagyon jó, hogy csendesebb rész, gondolom a képeken látott partnál lehet fürdeni is?Mi kocsival megyünk, hogyan lehet a közelben parkolni, van valami fizetős hely, vagy az utcán előtte meg lehet állni, ha van szabad hely??A képeken nem sok autót láttam.Veled fogunk találkozni augusztusban is?Már jó pár hete visszaküldtem a szerződést, de nem jött válasz (voucher), az utazás előtt mennyi idővel külditek, tudom még ráér, de elöbb akarunk majd indulni pár nappal.
Várom válaszod!
Üdvözlettel:Éva
Szia Éva..az igaz hogy az apartmanunk a falu szélén a Sarti Beachon található de pékáruval rendelkező super market és éttermek is találhatók közvetlen közelünkben.A partunk a legjobb az egész Sartiban ,fokozatosan mélyülő így hamar fölmelegszik a víz,de majd ezt személyesen is tapsztaljátok.Nem kell a parkolásért fizetni,az apartman környékén bárhol tudtok majd parkolni..és jó a közbiztonság is..én majd csak az utolsó csoporttal utazom haza,én foglak benneteket várni augusztusban .A visszaigazolást az iroda részéről és a részvételi jegyet az utazás előtti hetekben fogják majd kipostázni ne aggódj:) üdv,és várlak benneteket:)Marcsi