(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2009-04-20 15:07:00
írta ekkor: 2009-04-18 17:07:25
Szia Marcsi!Én Erzsó vagyok tavaly melleted lévő szobába voltunk a párommal Lacival !Az idén Zakynthosra megyünk juni 6-13-ig remélem ott is ilyen talpraesett idegenvezető van ,mint Sartin Te.Köszönjük a türelmedet,sok sikert az életbe!Honvéd Lászlóné Erzsó!
Szia Erzsó:) nagyon jól fogjátok magatokat érezni zakyntoson is ez biztos,mi idegenvezetők pedig nem vagyunk egyformák..mindenki más egyéniség:)minden jót kívánok nektek és reméljük még ide hozzám is visszataláltok a szép Sartiba..puszillak benneteket:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-04-20 14:48:50
Gál Csabáné írta ekkor: 2009-04-18 22:55:14
Sziasztok!Délelőtt még egészen biztosak voltunk benne, hogy máj.12-i turnussal elmenjünk Sartiba. Most olvastam, h még akkor hideg a víz, stb. Hát azt gondoltuk,h nem "1 július," de azért szerettünk volna 1 kicsit fürdeni, napozni. Az előre jelzésben azt olvastam h kb. 25-27 fok van, akkor ez sem igaz?! Most aztán jó tanácstalan lettem smile Zsike
Szia Drága ! Ne aggódj az idő miatt,ahogy látod egyre melegebb az idő,pedig még csak április van.Úszkálni biztos hogy fogtok tudni a tengerben,a mi tengerpartunk pedig hamar fölmelegszik mivel fokozatosan mélyülő a víz és finomszemcsés a homokja. smile Zsike bárhogy is döntesz az időponttal kapcsolatban,szeretettel várlak benneteket:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-04-20 14:31:27
Pappné Gláser Brigitta írta ekkor: 2009-04-17 09:14:14
Szia Marcsi!! Nem olyan nagyon sokára találkozunk kint Sartin!06.09 töl leszünk kint.Az lenne a kérdésem,hogy mivel autóval megyünk és ahogy számoltuk 2-3 órával elöbb ott leszünk nagyából mint a busz. Hol találunk meg téged??Vagy ilyenkor mi a teendő? Gondolom a szállást nem kapjuk meg előbb mint a buszosok. Tavaly nem volt ilyen "problémánk" mert akkor busszal voltunk Paralián. Köszi a választ! Brigi
Szia Brigitta! Az utazás előtt megkapjátok az irodánktól a voucher jegyet amin minden tudni való,köztük a görög telefonszámom is fel lesz tüntetve.Ha majd hamarabb értek ki Sartiba mint ahogy a szobátokat átvehetnétek,meg keresitek majd a Sarti Holiday Apartmant,vagy telefonon majd segítek hol találtok meg bennünket és ott majd személyesen mindent megbeszélünk ne aggódj..és várlak majd benneteket:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-04-20 14:18:50
Bodnárné Molnár Szilvia írta ekkor: 2009-04-17 19:51:15
Helló Marcsi! Úgy olvastam, hogy 50 euró kauciót kell fizetni a szoba elfoglalásakor. Igaz ez? Nem igazán örülök neki, mert azt a pénzt másra is el tudná az ember költeni. Mi 16-an, jún 2-től leszünk, remélem szép napos idő lesz. Szia! Köszi! Szilvi
Szia Szilvia! Igen igaz az 50€ kaució, kulcsátadáskor kell a tulajdonoshölgynek odaadni de utolsó nap reggel a szobaátvételkor vissza kapjátok ha nem történt rongálás.Ezt még délutánig a busz indulásáig el tudjátok költeni kényelmesen:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-04-20 14:10:03
Hunya József írta ekkor: 2009-04-18 09:12:02
Még valami: a légkondi ára szobánként mennyi?
Szia Józsi..Tavaly 7€/ nap volt az ára...remélem ez az idén sem növekszik tovább.Minden szobában van klíma beszerelve,de csak akik igényt tartanak rá azoknak üzemeltetik be..