(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Bodnárné Molnár Szilvia Dátum: 2009-04-15 18:03:59
Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy robogó, nagyobb motor vagy esetleg autó bérléséhez kérnek-e nemzetközi jogsit? Sartin autót is lehet bérelni? Köszi előre
Hunya József Dátum: 2009-04-14 10:18:32
Szia grandmarcsi! Köszi gyors és konkrét válaszod smile ! Mivel elég sok helyen fórumozok, ezért sok kérdésre már kapta, választ, de most eszembe jutott még valami: smile Grillezni lehet e ott az apartmannál? Illetve még majd szeretnék árakat is kapni, természetesen amikor tudni fogod őket smile ! Szólíts nyugodtan Józsinak smile !szia
Grand Marcsi Dátum: 2009-04-13 11:32:48
Szia József Biztos hogy jól fogjátok magatokat érezni,de visszatérve a kérdéseidre,a konyháink:rezsóval ,hűtőszekrénnyel ,főzőedényekkel,poharakkal, evőeszközökkel rendelkezik .Mosogatószert,szivacsot törlőt ,törölközőt hozzatok és egy éles kés sem árt amivel kenyeret vagy görögdinnyét is tudtok majd szeletelni:)Utasonként 1 bőrönd+1 kézipoggyász elhelyezése engedélyezett(családonként 1 hűtőtáska)ami a raktérbe helyezhető el csak.Mivel ápr 30-tól vagyok lent Sartiban az étel árak válltozását még nem tudom ,de megírom ezt is majd .A tavalyi árak:kb:2-2,20€ a gyros,egy gr saláta kb:3-4 €,egy tányér főétel 6-7 € minden más kb egy áron van az itthoniakkal.se vizet se sört sem kenyereket nem érdemes cipelni kint is hasonló áron kaphatók és még finomabbak frissebbek is,a sütikről már nem is beszélve:).Kérdezz bátran ami érdekel szivesen válaszolok:)várlak benneteket üdv a következő kérdésig..és kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek:)
Hunya József Dátum: 2009-04-09 11:11:09
Sziasztok fiatalok! Az idén a grandtours -sal megyünk nyaralni Sartira a holiday apartmanba aug. 18- 25ig smile . (de várjuk már számoljuk a napokat....)Az A1 és A2 apartman lesz a mienk.Jó dolgokat hallottunk erről az apartmanról és az utazási irodáról is smile . 7-en megyünk átlag életkor a csapatnak: 22 év:). Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni. Mivel még nem jártunk itt, ezért lenne egy pár kérdésem: mennyire felszereltek a konyhák?, utasonként mennyi csomag engedélyezett?, hűtőtáskát szabad e vinni buszon? ételek milyen árban lesznek idén? (kenyér, zsemle, gyros, péksütik, ilyenek) Előre is köszi, biztos lesz még kérdésem...!
Grand Marcsi Dátum: 2009-03-06 19:05:46
Fazekas Tímea írta ekkor: 2009-02-12 18:03:45
jah, és azt az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy az hogy lehet, hogy az idei utazási katalógusban csak egy apartmanba lehet menni(Holiday), itt a neten pedig még ezen kivül van kettő?Köszi a válaszokat.
Szia Timi az első kérdésedre válaszolok elősször,álltalában már május végére fürdésre alkalmas a víz de én már addig nem tudok a víz csábításának ellen állni,kívánom ezt mindenkinek. Az irodánk álltal bérelt apartman a Sarti Holiday ,a másik két szállás csak partneré ezért szerepel az oldalunkon. Május végén tehát várlak benneteket jó idővel:)