(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Fazekas Tímea Dátum: 2009-02-12 18:03:45
jah, és azt az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy az hogy lehet, hogy az idei utazási katalógusban csak egy apartmanba lehet menni(Holiday), itt a neten pedig még ezen kivül van kettő?Köszi a válaszokat.
Fazekas Tímea Dátum: 2009-02-12 17:52:31
Sziasztok! Mi a párommal junius utulsó hetében szeretnénk menni Sartira, az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor milyen szokott lenni az időjárás, és viz elég meleg-e?
Boda Magdolna Dátum: 2009-02-07 09:40:22
Kedves Marcsi, koszonjuk. Meg neked is sZzdi, mostmar megnyugszom. Mar jartunk ugy hogy rosszul megvalasztott szallas (a tavolsag miatt, mert egyebkent nem vagyunk kotekedos turistak) miatt elrontottuk a utunkat, ugy bantuk mint a kutya, hogy nem a kozpontban foglaltunk szallast. Megigertuk magunknak, soha tobbe ezen nem sporolunk. De most nem sok valsztasunk volt, kicsit keson kapcsoltunk. Engem nyugtalanitott, hogy nem a faluban vagy ahhoz kozel van ez a szallas a lanyom miatt, de maj 25 mar nem az elso turnus, kezd benepesulni...hatha jol jon a nyugalom es a tobbi :))))))) raadasul ket hetre megyunk, mert ha esne, (nem akarom az ordogot a falra festeni) mint tavalyelott, megiscsak jutott ido furdesre, kirandulasra
Szidi Dátum: 2009-02-05 21:50:44
Sziasztok!!!! smile mi a múlt évben nyaraltunk sartin.....de az biztos hogy életem legjobb nyara volt!!! minden megvolt ott...a tenger is nagyon kozel van a szállodához! S a szálloda tetején az a medence....hát az nagyon jó volt!!! bármikor vissza mennek!!!! smile
Grand Marcsi Dátum: 2009-02-05 20:15:28
Boda Magdolna írta ekkor: 2009-02-04 17:20:18
Mi egy leendo utasok vagyunk:) en mar ketszer voltam gorogorszagban, legutobb Sartin. Sok helyen megfordultam mar a vilagban, de mikor meglattam ezt a csudaszepet , sirtam, es tudtam hogy a szivem csucske lesz (malta utan ;)) Korabban a Walterrel voltunk, most a Grand Tourszal. A Sarti Holiday Apartmanban leszunk. Ugy latom ennek medenceje is van, hurra. Kerdesem, ez a falu tulfelen van, ahol az Aqua park?
Szia Magdika..én foglak majd benneteket fogadni..Sarti Beachon van az apartman 50 méterre a parttól a térképünkön megnézheted hogy a falu legjobb partja a miénk...szeretettel várlak benneteket..de Aqua parkról itt nem tudok:)...üdv...Marcsi