(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Liszek Zsuzsi Dátum: 2008-09-01 07:21:19
Szia Marcsi! Mi - ha minden jó megy - szeptember 22-én indulunk hozzátok. A következőket szeretném kérdezni. Utószezon lévén, ilyenkor még működnek normálisan a szervezett utak (pl. Meteórák, Athén érdekelne elsősorban minket), szokott lenni elég jelentkező, vagy erre már nem nagyon lehet lehet számítani? Az apartmanban van-e ágynemű és edények, vagy kell valamit vinnünk? Illetve forintot tudsz-e beváltani Euro-ra, ha esetleg az itthon váltott nem volna elég? Előre is köszike a válaszokat! Remélem, még jó idő fogad majd minket! Legyen szép napod, üdv: Lizsi
Grand Marcsi Dátum: 2008-08-25 23:35:08
Tóth Niké írta ekkor: 2008-08-05 21:56:42
Kedves Marcsi! Mi szeptember 16-23-ig fogunk Sartin nyaralni, és megnyugtató nagyon, hogy milyen jókat írtatok a fórumon. Már nagyon várjuk és rád is kíváncsíak vagyunk. Lennének kérdéseim is: helyijárattal el lehet jutni a Narancs-partra? Tényleg 7 km-re van Sartitól? A másik pedig, hogy melyik biztosítót ajánlanád? Mert úgy hallottam, hogy az sem mindegy melyikkel kötjük. Előre is köszi, Niké
Szia Niké" helyi járattal nem,de kisbusszal velünk bármikor eljuthatsz a Narancspartra.Biztosításról a mi irodánkat kérdezd meg ők mit ajánlanak...nem lesz semmi gond ne aggódj..csak a kiskártsás EU kártya ami nehezen használható itt.Várlak hogy megismerjelek én is..jó utat ide:) smile
Grand Marcsi Dátum: 2008-08-25 23:26:46
Szabó Sándor írta ekkor: 2008-08-25 20:16:39
A Salsa táncosokkal semmi bajunk, csak Marcsival annyit szerettünk volna tudatni, hogy ha nagyobb volumenü találkozót szerveznek akkor érkezéskor illene közölnii a többi nem a társasághoz tartozó emberekkel, hogy a házirenben leírt időpontok nem biztos, hogy be lesznek tartva. Természetesen ekkor mindenki mérlegelve, megbeszélve a tényeket biztos megegyezésre jutnának. Talán egy-két nem a társasághoz tartozó pár megkockáztatná a falábú átnevelését Salsa táncossá. Biztos sikerülne. Bocs Marcsi, de ha nem haragszol annyit válaszolj légyszíves: vettem Marcsi!! Üdv.: Sanyi
Sziasztok...sajnálom a kellemetlenséget,de nagyon sokan élvezték sőt kedvet kaptak a tánchoz amíg itt voltak a Salsasok ,köztük én is..la megoldás:legközelebb ha jöttök meg kell érdeklődni az irodánkban hogy arra a hétre van -e zárt csoport amikor jönnétek.Mindig vannak emberek akik nem képesek alkalmazkodni másokhoz és ez nem fügvénye hogy csoport vagy nem,ilyen bármikor előfordulhat..mill pusza nektek ...Móni Sanyi várlak vissza benneteket
Grand Marcsi Dátum: 2008-08-25 23:10:24
Szemzö Gyula írta ekkor: 2008-08-03 13:14:53
Szia Marcsi! Wifi (minden) szobákban elérhető, ingyenes, vagy fizetős? Esetleg van-e egyéb internet (és számítógép) használati lehetőség vendégek számára az épületben? Gy.
Szia.van ingyenes wifi minden szobában fogható ,saját laptoppjával minden vendégünk folyamatosan használhatja. smile üdv..Marcsi
Szabó Sándor Dátum: 2008-08-25 20:16:39
A Salsa táncosokkal semmi bajunk, csak Marcsival annyit szerettünk volna tudatni, hogy ha nagyobb volumenü találkozót szerveznek akkor érkezéskor illene közölnii a többi nem a társasághoz tartozó emberekkel, hogy a házirenben leírt időpontok nem biztos, hogy be lesznek tartva. Természetesen ekkor mindenki mérlegelve, megbeszélve a tényeket biztos megegyezésre jutnának. Talán egy-két nem a társasághoz tartozó pár megkockáztatná a falábú átnevelését Salsa táncossá. Biztos sikerülne. Bocs Marcsi, de ha nem haragszol annyit válaszolj légyszíves: vettem Marcsi!! Üdv.: Sanyi