(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2008-07-31 22:02:48
Kuzsella Edit írta ekkor: 2008-07-29 19:27:29
Szia Marcsi! 2006-ban nyaraltunk Maramarason, és persze Sartin is jártunk. Idén (aug.26-tól) dőzsölünk egy kicsit itt is, ott is. A jóból sosem elég :) Sartin kezdjük az első hetünket, a következő hetet pedig Marmarason töltjük. Kérdésem az lenne, hogy a grandes buszokkal megoldható-e "székhelyünk áttelepítése"? Az utazási irodában (nem Grandtours) azt mondták, hogy ezt nem tudják garantálni (érthető). De ha jól emlékszem és ha még most is úgy van, akkor a Sartis busz Marmarason is "parkol" egy kicsit, és úgy indulnak haza. Ha mégsem sikerül, akkor remélem számíthatunk a segítségedre. Másik kérdésem, hogy a B ép. 2. emeletén foglaltunk szobát (B6), szélen van, és ahogy a képeken nézem elég napsütötte. Nem tudod nagyon meleg a szoba? Utolsó kérdésem :) Olyan, hogy kávéfőző, tésztaszűrő van-e a szobákban? Edit és Zsolti
Szia smile az átköltözéseteket Marmaraszba,1 héttel az indulás előtt valószínüleg meg tudják válaszolni az irodánkban.Elviselhető a B6-os szoba melegsége szerintem,a szobákban nincs kévéfőző de van szűrő edények és más szükséges konyha felszerelés.Várlak benneteket..jó utat ide..puszi
Kuzsella Edit Dátum: 2008-07-29 19:27:29
Szia Marcsi! 2006-ban nyaraltunk Maramarason, és persze Sartin is jártunk. Idén (aug.26-tól) dőzsölünk egy kicsit itt is, ott is. A jóból sosem elég :) Sartin kezdjük az első hetünket, a következő hetet pedig Marmarason töltjük. Kérdésem az lenne, hogy a grandes buszokkal megoldható-e "székhelyünk áttelepítése"? Az utazási irodában (nem Grandtours) azt mondták, hogy ezt nem tudják garantálni (érthető). De ha jól emlékszem és ha még most is úgy van, akkor a Sartis busz Marmarason is "parkol" egy kicsit, és úgy indulnak haza. Ha mégsem sikerül, akkor remélem számíthatunk a segítségedre. Másik kérdésem, hogy a B ép. 2. emeletén foglaltunk szobát (B6), szélen van, és ahogy a képeken nézem elég napsütötte. Nem tudod nagyon meleg a szoba? Utolsó kérdésem :) Olyan, hogy kávéfőző, tésztaszűrő van-e a szobákban? Edit és Zsolti
Grand Marcsi Dátum: 2008-07-17 12:02:04
Kanyó Tímea írta ekkor: 2008-07-10 09:39:21
Sziasztok. július 21-én indulunk Sartiba, örülök neki, hogy csupa jót olvasok a Sarti Holiday - ről. Arra lennék kíváncsi, hogy most milyen árfolyamon tudom ott átváltani az angol fontot euróba. smile
Szia ..nálunk nem de bent a faluban van angol font válltási lehetőség...én csak € tudok válltani...jó utat nektek ide Sartiba..várlak benneteket...
Grand Marcsi Dátum: 2008-07-17 10:53:47
Herczeg Andrásné írta ekkor: 2008-07-11 13:49:15
Én sokad magammal jún. 17-től voltam Sartiban. Nagyon szép hely és Marcsi is szuper. Igyekezett, hogy ne unatkozzunk. Remélem még lesz lehetőségünk visszatérni ide.
Sziasztok ..én is remélem hogy viszont látjuk egymást...várlak vissza benneteket,addig is minden jót nektek..puszi
Grand Marcsi Dátum: 2008-07-17 10:51:10
SZIASZTOK...DE JÓ LESSZ..MINDEN SZOBÁBAN VAN WIFI...TERMÉSZETESEN...vÁRLAK BENNETEKET ,JÓ UTAT MILL PUSZI ADDIG IS:)