(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Zborainé Tóth Éva Dátum: 2008-07-13 11:38:46
Szia Marcsi! Nem tudom emlékszel-e még ránk? Kétszer voltunk már a Holiday-be, 2 éve sajna lemaradtunk a Grand Toursról, így csak a rossz Ibusz maradt, de ebből tanulva idén már januárban befizettük az utat. A C6-os szobát választottuk, biztos király lesz! Azt szeretném kérdezni, hogy a WIFI minden szobában van? Jövő héten hétfőn indulunk autóval, már nagyon várjuk. Viszünk neked túró rudit!( Na erről biztos eszedbe jutunk, mindig vittünk neked.) Puszi: Éva és Attila
Herczeg Andrásné Dátum: 2008-07-11 13:49:15
Én sokad magammal jún. 17-től voltam Sartiban. Nagyon szép hely és Marcsi is szuper. Igyekezett, hogy ne unatkozzunk. Remélem még lesz lehetőségünk visszatérni ide.
Kanyó Tímea Dátum: 2008-07-10 09:39:21
Sziasztok. július 21-én indulunk Sartiba, örülök neki, hogy csupa jót olvasok a Sarti Holiday - ről. Arra lennék kíváncsi, hogy most milyen árfolyamon tudom ott átváltani az angol fontot euróba. smile
Grand Marcsi Dátum: 2008-07-07 21:25:04
Sziasztok,a fényképet én is sajnálom de ami késik nem múlik ,jöttök amikor tudtok én vissza várlak benneteket,mill pusza az egész családnak további szép nyarat nektek!
Lingvai Beatrix Dátum: 2008-07-07 13:31:49
Sziasztok! Szia Marcsi! Mi június 2-11-ig votunk a Holiday Apartmanban(A8). Kimondhatatlanul jól éreztük magunkat, pedig volt egy-két necces dolog utazásunk során, amire ugyanúgy kellemes emlékként gondolunk vissza! Sarti csodálatos hely!!! Szerintem maga a paradicsom! Biztos sok szép hely van még a világon de én ide vágyom vissza!!! Aki nyugodt pihenésre vágyik az egész éves munka után az garantáltan kipihenve érkezik haza! Barátainkkal már most tervezzük a jövő évi nyaralást Sartira, de ezúttal 2 hétre, mert nekünk 1 hét kevés volt hogy mindent láthassunk Sartin és környékén!!! Nagyon remélem hogy összejön!!! Egy fájó pontom van a nyaralással kapcsolatban, hogy Marcsi nincs rólad közös fotónk, na de sebaj jövőre majd pótoljuk smile ! A gyerekek azóta is sokat emlegetnek! Mindenféle rémhíreszteléseket ,amiket rosszindulatú emberek terjesztenek a neten Sartiról csak CÁFOLNI tudok!!!Üdv Mindenkinek és Jó nyaralást kívánok! Marcsinak meg sok puszit küldünk!