Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2007-09-06 12:31:22
Lefényképeztük a szobánkat, hogy éjszaka hogy nézett ki ha szeretnéd elküldöm neked és biztos más lesz a véleményed, Ti biztos nem a C épület 2 emetetén voltatok. Nektek szerencsétek volt. Az is lehet, hogy most voltatok először Sartin, és még nem voltatok más apartmanban és nem tudol külömbséget tenni.
Dátum: 2007-09-05 17:38:32
írta ekkor: 2007-09-05 10:22:08
Ja és visszatérve, az pedig nem hiszem, hogy megszámoltak mindent tüzetesen. Amikor a szobában kellett hagyni a kulcsot, s igyekeztek takarítani. Amikor a takarítás folyt addigra már s dzobában sem lehetett lenni. Akkor hol voltál ott amikor tüzetesen számoltak? Ezt azért nem hiszem!!!
Ja az idegenvezető egymaga megszámolta azt a nyolcvanezer kanalat, villát meg egyebet! smile
Dátum: 2007-09-05 10:22:08
Ja és visszatérve, az pedig nem hiszem, hogy megszámoltak mindent tüzetesen. Amikor a szobában kellett hagyni a kulcsot, s igyekeztek takarítani. Amikor a takarítás folyt addigra már s dzobában sem lehetett lenni. Akkor hol voltál ott amikor tüzetesen számoltak? Ezt azért nem hiszem!!!
Dátum: 2007-09-05 10:19:27
Az előttem irónak, csak annyit üzennék: A grand tours oldalán meg lehet nézni a Holiday apartman képeit, s ne haragudj de ugyanúgy néz ki mint élőben. Mi is ott voltunk nyaralni 2007.06. 25-től 2007.07.04-ig.Mi is félpanziót kaptunk az Evrosban, s minden nagyon jó volt.Az idegenvezetőre visszatérve nagyon segítőkész, barátságos. S mihelyt valami próbléma volt egyből ott volt. Nem tudom hogy csak veletek volt ilyen.De ezt nem akarom hinni. Nekünk is esett 1 napon keresztül az eső, s egyáltalán nem volt panasz beázásra. De igazából nem értem a kifogásodat, csalódásodat, hisz meg lehetet nézni képekben is az apartmant. Mi nagyon jól éreztük magunkat, meg szerintem rajtam kivűl nagyon sok ember!!! Könnyű kritizálni!!!
Dátum: 2007-08-12 16:52:10
julius 31 től augusztus 7 ig voltunk nyaralni Sartin a családdal. A Holiday apartmann óriási csalódás volt számunkra. Elolvastuk a tájékoztatót, tájékozódtunk az interneten, és még februárba befizettünk a C épület második emeletére 10% felárat fizetve, és azt gondoltuk minden rendben lesz. Már a megérkezéskor tapasztaltuk, hogy nem éppen ugy van minden ahogy leirták. Az idegenvezető katonás eligazitást tartott, mintha nem is mi volnánk a vendégek, kérdést, közbeszóllást nem türt, kijelentette, hogy most ő beszél. A szobát nem adták át leltár szerint, de az ajtóra ki volt irva, hogy mennyit kell fizetni, ha netalán tán ellopjuk, mert az idegen vezető kijelentette, hogy a magyarok lopnak. /ezt kikérjük magunknak/. Az apartmann a központhoz nem 1 km-re, hanem legalább 3 km re van poros földuton. A félpanzió nevetséges, egész héten 3 menü volt ebből lehetett választani. Vasárnap éjjel esett az eső, és a szoba annyira beázott, hogy az ágyak teljesen eláztak, sőt még a szoba kövén is állt a viz. Fél háromkor felhivtuk az idegenvezetőt, aki azt mondta oldjuk meg valahogy mert nincs üres szoba nem tud mit csinálni. A kétszemélyes ágyon 4 -en aludtunk, ha ezt lehet alvásnak nevezni. A gondnok kb fél kilenc fele bejött és nagy kegyesen adott egy szobát az első emeleten. A fürdőszobában állandóan állt a viz, mert ha nem esett az eső akkor is folyt a viz a falon. Elutazáskor viszont tüzetesen megszámoltak minden kanalat, poharat tányért, az idegenvezető személyesen. Ezekután legalább egy elnézést elvártunk volna, de ezt nem kaptuk meg. Legközelebb biztos, hogy a Grand Tourssal utazunk, de ebbe a szállóba be nem tesszük a lábunkat többet.

Kapcsolat/Elérhetőség