(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2016-11-17 14:08:30
Tisztelt Utasaink! Lement a 25. szezonunk, így gondoltuk nosztalgiázzanak Önök is, ne csak mi. Weboldalunkra letölthető formátumban feltettük az összes papír alapú katalógusunkat 1992-től. Lapozzák át őket és éljék újra élményeiket, amik a mostani szürke hétköznapokon már nem jutnak eszükbe, hátha felüdülnek tőle. --link:http://www.grandtours.hu/statikus/regi_katalogusaink.html,Régi katalógusaink-- Ezen kívül készítettünk minden úti célunkhoz egy grafikont, amelyen jól nyomon követhető, milyen árak voltak minden évben az induló és a csúcsárak. Az árak mindig 2 ágyas elhelyezéssel, autóbusszal értendők 7 éj/10 napra. Kivéve az első éveket, ahol még 8 illetve 10 éjszaka/13 nappal dolgoztunk. Így, hogy látják az eddigi adatokat, kíváncsiak lennénk, Önök szerint hogy alakulnak majd az áraink 2017-ben? --link:http://www.grandtours.hu//statikus/argrafikonok.html,Argrafikonok--
Szilvia Dátum: 2016-11-10 08:37:29
Kálnai István írta ekkor: 2016-09-12 07:47:19
Sziasztok :)! Érdeklődöm, hogy Zakynthos, Panagiotis apartman - A. Sostis I. emelet 7-es szobában van e hűtő? A leírásból és képekből egyértelműen nem derül ki. Köszönöm!
Üdv Mindenkinek !Következő évi nyaralást tervezzük lenne egy két kérdésem .Görög határtól Zakynthosra mennyi idő az út ? Félpanziónál van írva ,hogy menüs vagy büfés melyik milyen valaki tud erről valamit, megéri? ár érték arány? Programokról is szívesen olvasnék személyes véleményt Pl:Buszos szigettúra ,Kefalonia. Palacsintázó van ?Árak éttermi ,bolti ?? Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek a válaszokat.Szállásról is amit ki választottam Sofia?Üdv :Némethné Szilvia .Szép napot :)
Kálnai István Dátum: 2016-09-12 07:47:19
Sziasztok :)! Érdeklődöm, hogy Zakynthos, Panagiotis apartman - A. Sostis I. emelet 7-es szobában van e hűtő? A leírásból és képekből egyértelműen nem derül ki. Köszönöm!
Edit Dátum: 2016-08-29 12:13:02
singliutas írta ekkor: 2016-08-28 09:33:45
sziasztok ! tsivili ben ,szept elsö hetében megyünk mi is, kérdésem : a part mentén meddig lehet végig lehet sétálni, a planos beach-felé? nincs jogsink,és bizony tsivili legfelsö részétöl jó messze van a part csak gyalogszerrel tudunk menni,de azért szeretnénk más felé is nézelödni. valaki aki nem bérelt járművet?
Szia! Tavaly szeptember közepén voltam a Contessina apartmanban Tsilivin. Nem béreltem semmiféle járművet, gyalog jártam be a környéket. A főváros egy kellemes órás sétával (4,5 km) elérhető. Kétszer voltam bent :) Észak felé is el lehet bolyongni ugyanennyit, csodaszép partszakaszokat lehet látni. A sziget belseje fél is bementem az első faluig. Ez kb 3 km-re lehetett. Jármű nélkül be lehet járni a szállás kb. 5 km körzetét. Nekem gps segítette az utam.:)
singliutas Dátum: 2016-08-28 09:33:45
sziasztok ! tsivili ben ,szept elsö hetében megyünk mi is, kérdésem : a part mentén meddig lehet végig lehet sétálni, a planos beach-felé? nincs jogsink,és bizony tsivili legfelsö részétöl jó messze van a part csak gyalogszerrel tudunk menni,de azért szeretnénk más felé is nézelödni. valaki aki nem bérelt járművet?