Kedves Olivér!
Szeretnék reagálni a soraidra.
Ahogy a katalógusunkban fel van tüntetve (illetve a tájékoztatón is elmondtam) a fakultatív programjainkat külföldi (görög) partnerirodán keresztül bonyolítjuk. A szigeten a Mayia Travel, görög irodával dolgozunk együtt. Az általuk kínált kirándulások tartalmazzák a magyar nyelvű idegenvezetést is. Az iroda magyar idegenvezetője pedig Hagymásy Szilvia. Ő az, aki szinte minden fakultatív kirándulásra elkíséri a Grand Toursos utasokat, is. A Mayia Travel görög partnerirodával más magyar utazási irodák is együtt dolgoznak, így a kirándulásainkat többnyire más magyar utasokkal együtt szervezzük meg.
Ha egy kirándulásra több mint egy autóbusszal és/vagy hajóval utazunk, abban az esetben a kolléganőm Vivien és én is elkísérjük a csoportot.
Amennyiben nincs elegendő utaslétszám Tsiliviből a „Buszos szigettúrára”, akkor csak egy, közös autóbuszt tudunk indítani. Ez esetben a Tsiliviben lakó utasokat egy külön autóbusz szállítja el a találkozási pontra, ahol csatlakoznak a kirándulóbuszhoz. Mivel a találkozási pont valóban nem egy forgalmas hely, többször elmondom hogyan fog történni az átszállás (pl.: Mayia Travel táblával ellátott autóbuszt kell majd keresni és Szilvia ott lesz az autóbuszon).
Aznap, miután elindultatok a kirándulásra, csak kb. 30perc múlva hívtál, hogy felszálltatok egy másik autóbuszra, ami elvitt Titeket a találkozási pontról. A telefonbeszélgetés során megpróbáltam kideríteni mi történhetett, igyekeztem megoldani a kialakult helyzetet, megtalálni titeket és mielőbb eljuttatni a csoporthoz. A megoldás az lett, hogy az iroda hívott két taxit, ami elvitt titeket egyenesen a kirándulóbuszhoz. Az iroda nem vállalta át a taxik költségét, mivel Ti szálltatok fel rossz buszra (tehát a kavarodás az utas hibájából történt). Az iroda engem úgy tájékoztatott, hogy a fuvardíj 5€/taxi lesz. Ezt el is mondtam Neked a telefonban, nem volt szó 20€-os költségről. Hogy miért kellett 7€-ot fizetnetek? Azt nem tudom. Ezt még ott a helyszínen Szilviának kellett volna jeleznetek. Az esetből kiderül, hogy ez a helyszín nem csak számunkra találkozási pont, hanem más, helyi irodák számára is és eddig (3 szezon alatt) még senki sem tévesztette el az átszállást.
Helyi, telepített idegenvezetőként többek között az is a feladatom az apartmanházaknál ún. fogadóórákban rendelkezésre álljak kérdés, kérés, probléma esetére. Ha jól emlékszem, ezekben az órákban a Ti sok-sok kérdéseteket is megválaszoltam.
A helyi buszjáratok esetében mindig kiemelem a tájékoztatón, hogy „görögösen" működnek. A menetrendben csak az indulási időpontok vannak feltüntetve, a buszjáratok pontos útvonala viszont nem. Mivel kiszámíthatatlan a helyi tömegközlekedés, javasoltam, hogy a buszon érdeklődjetek.
Arról is volt szó, hogy Laganas-Kalamaki település között a tengerparton végig lehet sétálni. Hogy miért a hosszabb utat választottátok? Azt nem tudom.
A „Hol lehet jókat (jó gyrost) enni?” kérdésre a helyiek által javasolt éttermeket, tavernákat mondom el mindenkinek. A „Gyroland” pedig nem tartozik azok közé, hiszen a helyi lakosok tudják, hogy nem friss alapanyagokból készítik az ételeiket.
Remélem, hogy a „sok rossz dolog” mellett élveztétek az itt eltöltött időt és sok-sok élményben volt részetek, hiszen több kiránduláson is részt vetettek, többfelé jártatok a szigeten!
Üdvözlettel,
Gabi
Kedves Gabi!
Én is szeretnék reagálni a te soraidra, mert elég erős ferdítéseket tartalmaz! Azért teszem csak most, mert mostanában nem jártam az oldalon (frissen meg még hiába néztem nem volt rá reagálva), de tegnap szemet szúrt a válaszod!
Hát akkor kezdjük...
Igazából teljesen mindegy külföldi irodával bonyolítjátok-e le az utazásaitokat vagy sem!
A többi más desztináción is ott helyben van bérelve az autóbusz és a sofőr is, de egyszer nem tapasztaltam olyat (2011 Neos Marmaras, 2014 Korfu Sidari, 2015 Kefalónia Skala, mind Granddal), hogy a Grandos idegenvezetők egy grand által szervezett kiránduláson nem vesznek részt és nem követik , sőt mindegyiket ők maguk vezették és tartották.
Még egyszer megjegyzem nem a Szilvi személyével volt bajom, mert egy nagyon aranyos, nagy tudású kedves hölgy.
Rajta nem múlott a kirándulás sikeressége! Hanem az amatőr grandos szervezéssel!
Az iroda nem vállalta a taxik költségét, mert a mi hibánkból szálltunk rossz buszra!
Na ezen a mondaton röhög a vakbelem a legjobban!
Miért is történt ez? Mert felraktál minket egy buszra, ami kidobott minket a világvégén jobbra és közölted majd szálljunk fel egy szembe érkező buszra.
Mivel a busz megérkezett, a hölgy integetett szálljunk fel, annak ellenére hogy megmutattuk az általatok kibocsájtott részvételi jegyet ki gondolta volna nem a mi buszunk...
Szilvit soha senki nem mutatta be nekünk, nem is láttuk soha!
Se tájékoztatóra nem lett elhozva bemutatni, de egy kurva képet se láttunk róla, de Szilvi ott lesz a buszon.
Hát köszi szépen!
Egy jó idegenvezető az általatok szervezett (vagy akkor legyen csak értékesített) kirándulásokon nem hagyja magára a saját utasait.
Mi lett volna a megoldás?
Talán be kellett volna mutatni a Szilvit! Talán el kellett volna kísérni minket az átszállásig, felrakni minket a megfelelő buszra, átadni a Szilvinek (ha már nem lett bemutatva), aztán akkor visszamehettél volna hesszelni az Contessinába.
Amikor ezt felvetettem neked, hogy talán ez lett volna a helyes megoldás, a te reakciód az volt, hogy és akkor te hogyan jössz onnan haza.
Na ez az amivel nem az utasnak kell foglalkoznia és megoldania az idegenvezető utaztatását, ez a grand belső ügyének és szervezésének kellene, hogy legyen!
De igazad van inkább kóbászóljanak az utasaid a világ végén egy számukra ismeretlen részen, nyelvtudás és minden segítség nélkül! Sokkal jobb megoldás!
Velem beszéltél telefonon! Igen intézkedtél, de ez a dolgod! De nem kívánok senkinek ilyen buszos szigettúra indítást!
20 Eurót mondtál taxinként, mivel 8 főről volt szó, ezért 2 taxi kellett. Mi 4-en és egy 4 fős család.
Emlékszem, nem vagyok hülye! Illetve arra is emlékszem, hogy te még ki is emeleted, hogy a mi költségünk ez, meg is jegyeztem, hogy ezt nagyon nem tartom korrekt dolognak!
20 eurót is akartam fizetni és akkor mondta a taxis 7 Euró, ami komolyan meglepetés volt a 20-hoz képest.
Igazából nem is a 7 euró érdekel, mert vegyetek rajta egy gyros tálat vagy bánom is.
Hanem az elv ahogy az utazási iroda gondolkozik, hogy inkább 7 euróért eladja a becsületét, minthogy beismerné a hibáját és még ő kárpótolná az utasait!
Ja és amikor sikeresen feltaxiztunk Bohaliba és Szilvi fogadott minket az volt az első kérdése, hogy a Gabi nem mondta, hogy kint lesz egy Maya Traveles tábla?
Hát nem! Gabi valahogy ez is elmaradt!
Nem mintha egy táblán kellene múlnia, hogy az utasaid észreveszik-e a buszt vagy sem! De ennyi infók sem volt!
Azt mondtad ők szervezik, de azt nem, hogy egy ilyen táblát keressünk a szélvédőn, mert meg lesz jelölve a busz!
A tanácsaidat inkább hagyjuk, mert nem hogy okosabbak lettünk volna tőle, inkább mindig tévútra vittél minket!
Gyrolandos gyrosnak semmi baja nincs, a buszok elég jól közlekednek időben csak nem olyan útvonalon amit te gondoltál valahonnan és még sorolhatnám...de már minek!
Nálunk biztos nem te leszel az év idegenvezetője, de ha nálatok létezik aranymálna díj, akkor tőlünk megkapod ezt a jelölést az biztos!
Zaknythos szép hely, csak az idegenvezetés kritikán aluli, ahogy az iroda szervezése is az volt most!
Lehet pocsolyában fürdeni, de nem biztos érdemes, mert csak koszosak lesztek tőle!
Lehet néha egy elnézés hibáztunk vagy egy bocsánat többet érne!
Üdvözlettel: Oivér