(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Benke Annamária Dátum: 2008-07-03 14:12:12
írta ekkor: 2008-07-02 10:13:43
Kedves Ani! Először is elnézést kérek, hogy csak most válaszolok. Az autókölcsönzők Zakynthoson hasonló árakon dolgoznak. Tájékoztatásul leírok egy pár árat euróban, amik most vannak érvényben, és amennyi a maximum lehet 1napra később. Ezek alapján tudtok kalkulálni. Nagy változások nem várhatók. 1 napra biztosítás nélkül 1.0 3ajtós Saxo:43/55,1.1 5ajtós Saxo:45/62, 1.4 5ajtós Fabia:48/70,1.6 5ajtós Octavia:65/90. A teljeskörű biztosítás ára szintén autókölcsönzőtől függ, 8-10 Euro/nap Minél több napra bérlitek az autót, annál kedvezőbb az ár, illetve az árakból néhány helyen tudnak engedni. Nemzetközi jogosítványra nincs szükség. Az autóbérléshez „B” jogosítvány szükséges. Lehet bankkártyával is fizetni a legtöbb helyen. A fakultatív programok mindig létszámfüggőek. Általában 14 főtől már indulnak a programjaink. A Regina apartman erkélyén és udvarán a wifi biztosan működik. Néhányan már használták a Reginával szemben található Bozikis Hotel medencéje mellett is. A busz, érkezéskor a Regina apartmannál fog letenni, úgyhogy nem kell sokat gyalogolni és cipekedni. Az éjszakai élet most kezd beindulni, de mivel a szállásaink 1-1.5km-re vannak Laganas központjától, abszolút nem zavaró, tökéletesen alkalmas pihenésre. Annak, viszont aki bele akarja vetni magát az éjszakai életbe, maximum 15-20 perces sétával elérhető a központ. Remélem sikerült mindent érthetően megválaszolnom. Ha van még kérdésetek, szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Zsuzsi
Szia Zsuzsi pár kérdéssel fordulnék még hozzád - korábban már olvastam hogy van helyközi buszjárat, az árra jól emlékszem 1,20-1,50 Euro/fő között mozog ez ugye nem nagyon szokott változni? - ezekkel a helkyözi buszokkal el lehet jutni a Navaggio-hoz? - illetve de ezt majd ott személyesen is meg tudjuk beszélni milyen messze tesz le a busz a fővárosban a vásárlási lehetőségektől? - az élelmiszer zöldség, gyümölcs pékáruk milyen árban vannak mire számolhatunk? - a kompdíjat olvastam amelyet korábban írtál, hogy nem 13Euro hanem 15 Euro-ra számítsunk oda-vissza vagy ha busszal többen megyünk akkor kedvezményesebb? - megérkezéskor a szabadban vagy van egy helység ahova bepakolhatjuk a holminkat ahol biztonságban ott lehet hagyni még el nem foglaljuk az apartmanunkat? Azt hiszem jelenleg ennyit szeretnénk tudni? Előre is köszönjük a segítségedet, szép napot kívánunk neked üdvözlettel Ani
Benke Annamária Dátum: 2008-07-03 14:03:24
Cseh Nikoletta írta ekkor: 2008-07-02 21:58:12
Szia Annamari:) Bár úgy lenne hogy jövőre is tudnánk menni valahova már nagyon bennem van az utazás. A pakolással kapcs én azt tudom mondani, hogy mi 2 bőrönddel szoktunk menni egy kisebb és eg nagyobb. Abban vannak a ruhák neszeszerek cipők. Hűtőtákában szendvicsek,üditők tavaly viszont vittünk lefagyasztott marha pörit amivel letudtunk 2 vacsorát is. Most így hirtelen nem jut más eszmbe. Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Én pont augusztus 1én mikor indulunk, töltöm a 20.-at. Jó kis szülinapi ajándék:)
Szia Niki! Köszönöm a segítséget, bevallom mi, férjemmel befizettünk vacsorára és csak a reggelit kell előteremteni, de aki hamarabb felkel az megy el a pékségbe vagy boltba. Apósom kifacsart ízlését ismerve állandóan itthoni kaját ennénk, de nem ezért megyek nyaralni. Ha így fogja fel akkor kár volt neki befizetni, meg hogy a cugányok közé menni, ilyenkor otthagyom és magyarázzon magának. Amúgy igen megkérdezheted én még nem tagadós időszakban vagyok a nők közül 25-öt már betöltöttem (januárban), így én ha nagyon sok pénzünk lenne nyaralásra akkor talán majd egyszer (álmomban) kubában fogom ünnepelni a szülinapomat), viszont "drága" apósom pedig 2-án ünnepli a szülinapját csak ő nem a 20dikat hanem 62diket :) smile így előre is sok boldog szülinapot kívánok. Na ezt nem gondoltam volna hogy mindennap fenn leszek itt a fórumon, de legalább kellemes társaságot ismer meg az ember :) smile . Most fejezem írományom ha van egy kis időd szívesen veszem írásod üdv Ani
Benke Annamária Dátum: 2008-07-03 13:56:00
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2008-07-03 08:10:00
Szia Ani! Ha busszal mentek egy pár jó ötlet szerintem amit pakolj be (sok évi tapasztalat) smile egykönnyű pléd éjszakára mert akkor is megy a légkondi és egy kicsit hűvös van. Egy nyakpárna tudod az a felfújhatós, neszeszer ha hajnalban megállsz és felfrrissítsd magad. Innivalót nem sokat kell pakolni mert a sofőröknél van jó hideg nem drágán és van még kévé, forrócsoki, cappuchinó, tea szóval minden ami egy reggeli ébredéshez kellhet. Szerintem nagyon profik smile . Szúnyogriasztót feltétlen pakolj, gyógyszereket, lázmérőt. Kicsit soknak hangzik de ezt én már tapasztalatból tudom. Igaz még sosem volt rájuk szükség mármint a gyógyszerekre de az csak jó ha tudja az ember, hogy az is van nálla. Én még kalcium tablettát is szoktam vinni sosem lehet tudni mire allergiás valaki. Van még sok minden de ez az én biztos csomagom és nem biztos, hogy eszibe jut a pakoláskor annak aki ritkábban utazik. Ezek csak apróságok, ha mindent leírnék hosszú lenne a lista. Amúgy ez nem nagy cucc 3 szoktunk menni 3 táskával. Szerintem az nem sok smile . Ha esetleg még érdekel valami írj. Üdv: Zsuzsa
Szia Zsuzsa! Köszönöm a sok jó tanácsot, egy-két dolgo már nekem is fel van írva, de a többit is hozzáírom, bevallom az innivalóval kapcsolatban nem merünk sokat vinni mert akkor miattam minden bokorba megállhatna a busz - sajnos ilyen vagyok - így ezzel kapcsolatban óvatosak vagyunk, plédet még nem vittünk fel buszra, mert férjemnek állandóan melege volt még este is ( a légkondi nem egyénileg szabályozható?), a gyógyszert majdnem elfelejtettem de azért anyu lesz a felelős, meg egy kicsit nyugodt vagyok anyu mivel orvosiasszisztens-ápolónő így nem parázok annyira, de mióta Tunéziába lázasan indultam el azóta minden van nálam, de most majdnem nem írtam fel. Úgy vagyok vele inkább többet vigyek egy két dologgal minthogy semmi se legyen nálam. Remélem ebben az időszakban nem lesz szükségem hosszúnadrágra meg hosszúujú felsőkre, de az a biztos ha egy bemcsit bepakolok nemde? Nem hinném hogy sok hármotóknak a 3 táska, anno és még az itthoni nyári paplanomat is bepakoltam, sjanos én meg olyan vagyok hogy nem tudok aludni nélküle és szerencsére nem foglalt nagy helyet és azzal együtt volt két csomagunk plusz a hűtőtáska, de azt az egyet megfogadtam Tunézia óta hogy nem fogok úgy elmenni nyaralni hogy állandóan azon járjon az eszem hogy mit főzzek, így van ezzel szerencsére férjem is, így befizettünk vacsorára. Ti hol fogtok felszállni ha megszabad kérdeznem? Illetve hányan és melyik apartmanban fogtok megszállni? Üdv Ani
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2008-07-03 08:10:00
Szia Ani! Ha busszal mentek egy pár jó ötlet szerintem amit pakolj be (sok évi tapasztalat) smile egykönnyű pléd éjszakára mert akkor is megy a légkondi és egy kicsit hűvös van. Egy nyakpárna tudod az a felfújhatós, neszeszer ha hajnalban megállsz és felfrrissítsd magad. Innivalót nem sokat kell pakolni mert a sofőröknél van jó hideg nem drágán és van még kévé, forrócsoki, cappuchinó, tea szóval minden ami egy reggeli ébredéshez kellhet. Szerintem nagyon profik smile . Szúnyogriasztót feltétlen pakolj, gyógyszereket, lázmérőt. Kicsit soknak hangzik de ezt én már tapasztalatból tudom. Igaz még sosem volt rájuk szükség mármint a gyógyszerekre de az csak jó ha tudja az ember, hogy az is van nálla. Én még kalcium tablettát is szoktam vinni sosem lehet tudni mire allergiás valaki. Van még sok minden de ez az én biztos csomagom és nem biztos, hogy eszibe jut a pakoláskor annak aki ritkábban utazik. Ezek csak apróságok, ha mindent leírnék hosszú lenne a lista. Amúgy ez nem nagy cucc 3 szoktunk menni 3 táskával. Szerintem az nem sok smile . Ha esetleg még érdekel valami írj. Üdv: Zsuzsa
Cseh Nikoletta Dátum: 2008-07-02 21:58:12
Benke Annamária írta ekkor: 2008-07-02 20:59:32
Szia Niki! Ki tudja lehet jövőre a sors úgy hozza hogy egyidőben fogunk utazni. Említetted a pakolás témát korábban, az ősök teljesen be vannak parázva, véleményed szerint mit érdemes és mit nem érdemes ilyen utakra vinni? Tudom naptej az első ja és a fürdőruha is de vannak akik anélkül jól elvannak. :) üdv Ani
Szia Annamari:) Bár úgy lenne hogy jövőre is tudnánk menni valahova már nagyon bennem van az utazás. A pakolással kapcs én azt tudom mondani, hogy mi 2 bőrönddel szoktunk menni egy kisebb és eg nagyobb. Abban vannak a ruhák neszeszerek cipők. Hűtőtákában szendvicsek,üditők tavaly viszont vittünk lefagyasztott marha pörit amivel letudtunk 2 vacsorát is. Most így hirtelen nem jut más eszmbe. Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Én pont augusztus 1én mikor indulunk, töltöm a 20.-at. Jó kis szülinapi ajándék:)