(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-04-24 22:09:40
Kedves Éva! Megoldódott a problémánk, + még két fő jön velünk, tehát már 8-an leszünk és így ki tudunk venni 4 fős szobát!Válaszát köszönöm!Üdvözlettel: Papp Gábor
Dátum: 2008-04-24 13:37:49
írta ekkor: 2008-04-21 13:02:41
Tisztelt Grand Tours! Július 18-án utazunk önökkel Zakinthosra.Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy korábban egy apartmanban (Jenny) 4 főre lefoglaltam egy 5 fős szobát,a későbbiekben derült ki, hogy még két fő jönne velünk, de az a baj hogy nem lehet két főre legfoglalni egy 4 fős szobát csak úgy ha az a két fő még kifizeti a hiányzó személyek utazási költségét is (+ 60e FT). Ez valóban így van? Ha igen akkor lehet e pótágyat betenni a szobába, ill. ha nem akkor hogy kerülhetünk egy apartmanba?Válaszukat előre is köszönöm!
Kedves Gábor! A 4-5 fős apartmanokat valóban nem tudjuk 2 fős áron adni, és a pótágyazási lehetőség sem jöhet szóba.Egy apartmanházba csak akkor tudnak menni, ha 2 db 2 ágyas és egy 3 ágyas apartmant választanak pl.a reginában vagy az Ibériában.Ez árban különbséget jelent, elsősorban Önöknek, kérdés az, hogy ezt bevállalják-e. Üdvözlettel:Éva
Dátum: 2008-04-21 13:02:41
Tisztelt Grand Tours! Július 18-án utazunk önökkel Zakinthosra.Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy korábban egy apartmanban (Jenny) 4 főre lefoglaltam egy 5 fős szobát,a későbbiekben derült ki, hogy még két fő jönne velünk, de az a baj hogy nem lehet két főre legfoglalni egy 4 fős szobát csak úgy ha az a két fő még kifizeti a hiányzó személyek utazási költségét is (+ 60e FT). Ez valóban így van? Ha igen akkor lehet e pótágyat betenni a szobába, ill. ha nem akkor hogy kerülhetünk egy apartmanba?Válaszukat előre is köszönöm!
Varga Attiláné Dátum: 2008-04-18 09:54:06
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,hogy a kompjáratok időpontjait esetleg nem tudnátok-e megadni.Köszönöm
Dátum: 2008-03-29 20:45:32
Szia Tünde! A www.zakynthos.hu honlapon rengeteg infót találsz!! Élménybeszámolók, szálláshelyek leírásai, fényképalbumok, amatőr filmek, és az RTL Klub Menetrend című műsorának Zakynthos-ról szóló filmje is megtalálható ezen a honlapon!! Szerintem az Ibéria apartmanról is van élménybeszámoló! Illetve beszélhetsz másokkal, akik jártak már ott vagy épp oda készülnek!! Szerintem az Ibéria nagyon jó választás! Legalábbis az élménybeszámolókból ez jön le!! Üdv!! smile