(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-02-28 17:54:26
Júliusban megyünk Zakynthosra a Bozikis hotelbe és nagyon megörültem ennek a fórumnak.Öröm olvasni a sok jó véleményt,már alig várom az utazást.A negatív emberkéket csak sajnálni tudom.Nekik úgy sem lesz jó sehol.Aki nem úgy indul el hogy jól fogom érezni magam,nem is számíthat semmi pozitívra.Biztos van mindenhol porszem,de jó kedvvel mindent túl lehet élni.Beszámolok ha hazajöttünk.
Dátum: 2007-10-15 10:54:36
Párommal szeptember utolsó hetét töltöttük Zakynthoson.Az utazással,szállással elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat ezen a szép szigeten. Az elégedettségünknek az vetett véget, mikor hazaérkezve tapasztaltuk, hogy az utazótáska alja teljesen átitatódott gázolajjal,s az tovább szívódott a benne lévő csomagokra. Erre jobban odakéne figyelni,mert ha valaki a kiutazás során jár így, akkor annak az egész nyaralása oda van! T.Ferencné
Dátum: 2007-10-08 14:04:30
Szécsi Józsfné Vera vagyok Nyíregyházáról. Szeptemberben utaztunk l hétre /utolsó turnusként/ Zakinthos szigetre Görögországba. Az utazási irodával teljes mértékben elégedettek vagyunk, a buszsofőrökről a véleményünk, ha osztályozni kellene osztályon felüli. Az egész út során helyzetük magaslatán álltak, maximálisan az utasok érdekeit nézték, és hihetetlen módon vezették le a számunkra iszonyu hosszú és szerpentines utat.Az egész nyaralás nagyon jól sikerült, utolsó nap módunkban volt a sziget védett álatáról /teknős/ felvételeket készíteni . A hazautazásnál visuont történt egy nagyon kellemetlen dolog, amit az elkövetkezendő időben utazók számára írok le röviden , hogy lehetőség szerint ilyen senkivel nefordulhasson elő, mert igazán próbáratette az idegrendszerünket, és a toleranciánkat A kikötőbe érve, a komphajó indulásáig, volt még időnk, és ki-ki saját belátása szerint töltötte el ezt. A hajó elindulását követően több utastársunk is észrevette, hogy 6 utasnem szállt fel. Ez természetesen azt jelentette, hogy ők csak a 4 óra mulva induló komphajóval tudnak jönni. Azt nem szeretném itt taglalni, milyen érzés 6o embernek 6-ra várni. Mi a férjemmel igen sokat utazunk, de az a szlogenünk, hogy indulás előtt 15 perccel mindig ottlegyünk, hogy semmiről ne maradhassunk le. A jövőre nézve, akár tanácsolni is szeretném, hogy a buszsofőrök erre a tényre nyomatékosan hívják fel a figyelmet,hogy ilyen ne fordulhasson elő
Dátum: 2007-10-06 10:31:47
Mi a családdal 2 csodállatos hetet töltöttünk a bozikis hotelben. Hihetetlen emlék maradt nekem! Mindenki segitökész rendes volt hozzánk és mi is azon voltunk feléjük! Sajnos azonnal szembeötlött hogy kedves honfitársaim mennyire 'földhözragdtak' tisztelet a kivételnek! Az idegenvezetö pedig nagyon aranyos volt, és mindenben a helyzet magaslatán ált! Szuper volt! Tisztelettel: Grónás László
Dátum: 2007-09-30 19:15:13
Kinga:fókát nem láttunk,de teknősöket igen!Agios Sostis szigetecskéje közel lesz hozzátok mert ezek a szállások oda tartoznak nem pedig Laganashoz!Egyébként egy-két kép felvan töltve nekem az iwiw-re és myvip-re ha gondolod keres rá!(Tóthné Szegedi Bernadett)programmokra mi kint a görögöknél fizettünk be így nem kellett alkalmazkodnunk!